Tuesday, November 21, 2006

Rock Steady!

Fattar inte vart den här dagen tog vägen... Men jag har gjort fina klistermärken. Som ser ut som ett moln, typ. Nu drar jag i alla fall till Nada. Kom förbi om ni känner för det. Kan nog bli trevligt. Och förmodligen en hel del softa, snälla och vackra människor. Hej så länge!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Soft, snäll och vacker? Jag vet inte jag... Men jag var där i alla fall. Och kan intyga att det svängde. Särskilt när Peter fick spela sitt afrikanska set efter ett tag.

November 22, 2006 9:20 AM  
Blogger Peter said...

Ha ha, det afrikanska settet svängde som fan. Reggaetontjejen som satt vid bordet precis framför mig höll på att dansa av stolen!

Och det var ju visst snälla, softa och vackra människor där. Du, Jen, M.I.A och sen kom ju Hanna också. Plus arkitekterna.

November 22, 2006 11:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jo, klart folk var SS&V. Syftade mest på mig själv... Fast när jag tänker efter är jag ju all of the above, och lite till... Sen blir man ju vacker och soft av alkohol och bra musik...

November 22, 2006 11:44 AM  
Blogger Peter said...

Exakt! All of the above, indeed. ;)

November 22, 2006 11:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ååh, Peter, vad ska du göra i Shanghai? Can I come with? :) Någon dag ska jag tillbaka dit, tredje gången gillt, jag måste bara hitta en riktigt bra anledning att åka.

November 22, 2006 12:25 PM  
Blogger Peter said...

Annika: Ha ha, du kan få bo i min väska! Jag ska dit med jobbet och kolla på skyskrapor, shoppa kinafashion och käka kinamat! Du får mer än gärna mejla allt som jag inte får missa. Mer än gärna!

November 22, 2006 1:29 PM  

Post a Comment

<< Home