Wednesday, January 10, 2007

The Gunners igen!

Jesper, du vet att jag är tvungen att göra det här. Och det är inte det minsta smärtsamt. 9-4. Totalt på två matcher. På Anfield. Och första laget sen 1930 att göra sex mål i en match på just Anfield. Helt plötsligt gjorde det inte fullt lika mycket att Fredrik är på väg bort. Även om det är fantastiskt tråkigt. För ingen springer och tar smällar som honom. But then again, det är ju just därför han är på väg bort. Ni kommer igen...

10 Comments:

Blogger Lina said...

skickade ett litet meddelande till dej nu på din mail...

January 10, 2007 4:12 PM  
Blogger Peter said...

Ska genast kolla, Lina!

January 10, 2007 6:57 PM  
Blogger Lina said...

förresten..du ska inte med till södran imorn? clitspit ska spela...jag vet inte om jag ska gå än...verkar inte få med mig ngn.alla är ju så nedrans upptagna numer...;=( stackars mej,....

January 10, 2007 7:17 PM  
Blogger Peter said...

Jag ska iväg till nån slags herrgård utanför Göteborg. Så det går inte. Men det var faktiskt hur länge som helst sen vi sågs så nu börjar det bli dags. Faktiskt.

January 10, 2007 7:31 PM  
Blogger Lina said...

ja absolut....vi måste ses snart, så du måste faktiskt komma på bokreleasen nästa vecka...om inte annat får vi hitta på ngt annat..snart..öl eller kaffe?!

January 10, 2007 10:03 PM  
Anonymous Jesper said...

Peter

Jag förstår att du måste kommentera det där. Vi Liverpoolfans gråter en skvätt inombords, försöker skylla på Jerzy Dudek, knyter näven i fickan och samlar krafter till en annan dag. Typ Barcelona i Champions League.

I övrigt så vill jag passa på att önska dig och alla vi känner gemensamt ett gott nytt år. Skulle ju höra av mig när jag var hemma i julas, men det hanns inte med.

January 11, 2007 2:57 PM  
Blogger Peter said...

lina: Lovar att jag ska gör allt för att dyka upp på releasfesten. Hör av mig annars. Eller oavsett!

jesper: Ha ha, du svarade! Är allt bra där nere? Hör av dig om du är uppe på besök fler gånger! Eller när du är tillbaka. Om du vill kan jag lära dig säga "Håll käften, slyna" på holländska. Det är det enda jag kan. Inte så användbart iofs...

January 12, 2007 5:22 PM  
Anonymous Jesper said...

Ja det var väl lite otippat eller? Long time reader, first time writer.

Allt är bra här nere, verkligen.
Är nog hemma någon gång kring påsk igen kan man tänka sig. Om ni får för er att ta en weekend i Amsterdam så vet du var jag finns.

January 15, 2007 4:49 PM  
Blogger Peter said...

Två noll mot Chelsea! Bra där, Jesper. Och Liverpool! Nu kan du gå med huvudet högt genom hela Holland!

January 20, 2007 3:47 PM  
Anonymous Jesper said...

Haha yes!

Första segern mot Chelsea i ligan på jag vet inte hur länge.
Dirk Kuyt är ju fantastisk, de älskar ju honom här eftersom han tidigare spelade i Feyenoord och stänkte in mål. Arsenalvändningen mot Man U var ju inte dålig den heller. Nu tar vi dem!

January 25, 2007 1:23 PM  

Post a Comment

<< Home