Saturday, January 13, 2007

Becks och LA

Tänkte inte skriva om det först. Men det är ju ändå David Beckham. Och jag tycker ju väldigt mycket om fotbollspelaren David Beckham. För han har i mina ögon fortfarande världens bästa högerfot. Och det finns inte många med den precisionen. Möjligtvis Ronaldinho eller Henry.

Men nu har han alltså spelat sin sista match. I Real Madrid vill säga. Och i europa. Eftersom MacClaren inte tycker att han ens platsar i landslagstruppen. Och 1,7 miljarder för 5 år i Los Angeles Galaxy är ju en hyfsad ersättning. Exklusive sina sponsordealar. Och så får han flytta närmare sin bästa kompis Tom Cruise. Så kan de prata om vad det är nu de pratar om.


Men still. David Beckham spelar numera i ehh... USA. Det känns sådär. Och ett enormt slöseri med högerfot. Trots det har han ju tänkt helt rätt, killen. Få softa ner lite där borta och börja förbereda sig på vad han ska göra efter. Och så kan ju Victoria få göra lite mode. Det blir nog bra det här...

11 Comments:

Anonymous Maria said...

End it like Beckham. ;)

January 13, 2007 3:51 PM  
Blogger Lisa said...

Det stämmer väl, men fotboll i USA känner fortfarande inte rätt för Beckham..

January 13, 2007 3:52 PM  
Blogger Mikael said...

Ingen bryr sig om "soccer" harborta, ingen alls. Men det har varit mycken uppstandelse kring Beckisarnas flytt till LA. Den allmanna hallningen verkar vara att det ska bli kul att dom kommer. Mest tydligt har det varit bland kvinnliga morgontevereportrar som beter sig som skolflickor "for han ar ju saaaa snygg"!
- Tveksam till att riktig fotboll kommer att bli mer uppmarksammat pa grund av Beckis.

January 13, 2007 5:27 PM  
Blogger Peter said...

maria: He he. Du kan du. ;) Jobbade lördag alltså... Hörs imorgon!

lisa: Håller med, Lisa. Det känns inte det minsta bra. Han är alldeles för bra för att redan börja softa ner sin karriär.

mike: Det var ju det jag misstänkte. Fotbollen ligger ju en bra bit efter er football. För att inte tala om basket, base ball och vad det nu kan vara som ligger före. Säkert 15-20 sporter. Tror mest han åker dit för att fixa sin karriär efter fotbollen. Och för att Victoria också ska få ha nåt att göra. På riktigt liksom. Inte bara fika och shoppa med de andra fotbollsfruarna.

January 14, 2007 2:53 PM  
Anonymous b diddy said...

Men Becks är ju nästan lika mycket Kofi Annan som en fotbollsspelare. Så det är väl lika bra att han drar vidare mot nya, stora uppdrag. Lite som när Bono möter påven eller George W Bush. Men det känns ju skumt, han bidrog ju med rätt mycket i VM i somras. Så först tyckte jag synd om pojken. Men vad tusan: soliga Kalifornien, miljarder och swingerpartyn med Tom Cruise. Det går bra för DB... men fotbollsmässigt måste det ju stinka.

January 15, 2007 10:22 AM  
Blogger Peter said...

diddy: Dessutom har Becks haft möte med Kofi och överlämnat en engelsk landslagströja som det står Annan på ryggen på. Så japp, han här definitivt mogen större uppgifter än recarostolarna på Santiago Bernabeu.

January 15, 2007 10:53 AM  
Anonymous Ida said...

Tycker David och hans högerfot ska ta sitt förnuft till fånga och försöka välja något själv istället för att låta frugan bestämma var hon trivs bäst i världen. Knappast att han ärligt tycker det verkar superkul att spela i amerikanska fotbollsligan (finns de en??)

Som du säger ett jädrans slöseri..

January 15, 2007 11:22 AM  
Blogger Peter said...

Håller helt med dig, Ida. Han kommer att ruttna som fan på den där ligan vad den nu kan tänkas heta. Tror dessutom bara det är en tidsfråga innan fam Becks är medlemmar i scientologikyrkan...

January 15, 2007 2:07 PM  
Anonymous Jesper said...

Jag kommer att tänka på en parallell med en annan superstjärna som köptes ner till LA för att frälsa staden och "lära" dem en ny sport... Men där slutar också alla liknelser. Beckham är inte fotbollens Gretzky, ganska långt ifrån...

Så jag håller med dig Peter, det handlar nog mest om frugan i det här fallet.

Är det för övrigt inte fantastiskt hur fort det kan gå när det går utför?

January 15, 2007 4:46 PM  
Anonymous ida said...

tidsfråga.. ja så är det väl.

Becks ska spela fotboll inte hänga med töntiga korta skådespelare vid namn Tom Cruise

January 16, 2007 8:45 PM  
Blogger Peter said...

ida: För övrigt har Victoria, enligt kvalitetstidningen The Sun, redan varnat Tompa för att närma sig deras pengar med det stiliga citatet: No sects please, we're british!" Bra där, Vickan!

January 19, 2007 1:19 PM  

Post a Comment

<< Home