Monday, October 30, 2006

Min utsikt.

Ja, så här ser det ut om jag tittar ut genom fönstret där jag jobbar en vanlig måndag klockan 16.55. Men hey, jag har ju både en thaibåt och en cementfabrik där ute nånstans...

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Väldigt snarlik min utsikt också. Fast jag har ett slakthusområde nånstans därute. Men om jag vänder på mig har jag en stor upplyst boll. Globen – din ljuspunkt söder-om-söder.

October 30, 2006 5:44 PM  
Blogger Peter said...

Ja, jävlar paco! Vi måste byta kvällsutsikt snart. Lite neon och bilstrålkastare på Hornsgatan någon afton väldigt väldigt snart. Det var alldeles för länge sen.

October 30, 2006 6:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

Sådär mörkt...om inte ännu mörkare är det ibland när jag jobbar också o far runt... Shit, jag som är sååå himla mörkrädd=(

October 30, 2006 8:01 PM  
Blogger Peter said...

Åh, Therese... Det blir ett långt halvår, vännen...

October 30, 2006 8:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vackert!
Jag älskar att titta på staden på natten. Själv ser jag globen från min balkong. Vackrare boll får man leta efter nattetid.

October 31, 2006 8:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det är typ den enda boll man kan hitta nattetid. Stor som ett as och upplyst i rosa.

Men jag gillar den. Det borde jobbas mer med fasadbelysning i Stockholm, under den mörka vintern. Några spottar kan göra underverk för en byggnad.

Japp, och Peter en afton mycket snart.

October 31, 2006 10:05 AM  
Blogger Peter said...

annie & ben: Så ni har samma utsikt... Ja, den är verkligen stor som fan. Och snart kommer den att få en liten upplyst julgran på toppen. Bara en sån sak.

Och det var ju nån klåpare som fick belysa centralen förra vintern. Det blev ljust men sådär. Hoppas på ett nytt försök i år.

Och snart, Ben, snart!

October 31, 2006 10:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

I Malmö hade de lite lampor på broarna vid kanalen. Det gjorde verkligen underverk. Men centralen är ju ettt jävla as till byggnad. (Japp, många byggnader i stan beskrivs bäst så.) Stockholm har fortfarande mycket att lära på området. Vilket är konstigt, vi i mörka Sverige borde ju vara bäst på sånt. Men det enda vi är bäst på är julgransbelysning...

October 31, 2006 11:09 AM  
Blogger Peter said...

Åhh, den blå bron som blev röd när det var jul... Shit, det är ju nästan så man längtar tillbaka lite. Lite. Fast vi har faktiskt några ljussnubbar som fixar ljuset på avenyn runt jul. Brukar bli riktigt snyggt. Blått.

October 31, 2006 11:45 AM  

Post a Comment

<< Home