Saturday, November 25, 2006

Cansei de Ser Sexy på Debaser.

Ja. Det ska stå några meningar om spelningen igår kväll, så Kerstin, du kan sluta läsa nu. För det var ju naturligtvis exakt så bra som jag hoppades att det skulle vara. Cansei de Ser Sexy på Debaser. Och helt stört mycket folk, kön gick diagonalt över hela Karl-Johans torg och hur mycket vi än flashade presskort och portugisiska fraser var det ju bara att snällt ställa sig. Och jag tycker på riktigt synd om alla de som inte kom in.

Hann precis in när sångerskan Lovefoxxx och de andra gled in på scenen och drog igång. Publiken gick bananas och det var exakt så varmt, svettigt, intensivt och underbart galet som det ska vara. Och en sångerska med så mycket damp i kroppen att hon inte för en sekund kan stå still. Så hon koreograferade sig själv, publiken och crowdsurfade och klängde omkring i debasers innertak som om hon inte gjort annat. Självklart iförd leopardtajts!


Och ni vet ju hur dom låter. Så ni kan ju tänka er hur mycket det svängde. Och så lägg till lite till. Och alla hitsen fick vara med. Och Kerstin, om du trots allt läste ända hit, jag tänkte såklart på dig här de spelade "Music is My Hot Sex". Sa ju det!

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ahhh...låter som du hade en underbar spelningsupplevelse (alt. "nära-döden-upplevelse", alt. "utanför-kroppen-upplevelse", alt. foglossningsupplevelse..etc)! Tant M vill också ha såna upplevelser och höll nästan på att gå på Lustans Lakejer ikväll (dock hade jag nog fått en mer uttalad "nära-döden-upplevelse" därvid...;-))

November 25, 2006 3:53 PM  
Blogger Anna said...

Jag borde också slutat läsa där uppe. Avundsjuka är inte så klädsamt.. :)

November 25, 2006 3:59 PM  
Blogger Peter said...

mia: Lustans Lakejer? Det var som fan... Dom finns igen alltså? Det var en underbar spelning.

anna: Ja, shit alltså... Du hade älskat det. Det var helt stört bra. Och sångerskan är ju så jävla rolig. Hon har så mycket energi att det är ett skämt. Extremt smittande.

November 26, 2006 12:20 PM  
Blogger Kerstin said...

Det är klart jag läse allt. Åh, det låter passande CSS med en stökig och kokhet lokal - åh, vad jag önskar jag var där. Suck. Förhoppningsvis blir det en till gång - och det missar jag inte för allt i världen. PUSS.

November 26, 2006 9:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

Låter som en underbar kväll - synd att jag är så gammal och trött (var hemma och sov istället, sad, sad)
Har dock petat över alla låtar jag hittat i min Ipod och det svänger som bara den...

November 27, 2006 7:58 AM  
Blogger Peter said...

kerstin: Ja, det var en helt perfekt lokal för dem. Och jag du hade gillat det som fan. Nästa gång. Absolut

annie: Men du kanske köpte bra, fina och praktiska grejer istället. Och japp, det svänger som bara den. Minst sagt.

November 27, 2006 8:56 AM  

Post a Comment

<< Home