Wednesday, July 25, 2007

Nikoline Liv Andersen

Inte för att jag känner att jag riktigt är klar med sommaren ännu, men det känns ändå som det börjar bli dags för lite sensommar när det dyker upp höstkollektioner i butikerna och när det snart är dags att börja jobba. Och gå på modevisningar.

För ett par dagar sedan blev det klart att danska designern Nikoline Liv Andersen vann +46 Award. Hon kommer att inleda hela +46-mässan med att visa sin kollektion. Ska bli superkul att se för det har varit bra visningar de senaste två åren. Mässan +46, som även i år kommer att gå av stapeln på Enskilda galleriet, har i år ännu mer fokus på svenska designers. Kommer inte riktigt ihåg alla som var med förra året, men många begåvade designers var det. Dagmar, Bea, Pudel, Permanent Vacation och So Last Season var i alla fall där och kommer att vara med i år också.


Och helt plötsligt kändes det inte alls lika tråkigt att börja jobba på måndag igen.

4 Comments:

Blogger yeh-yeh girl said...

Har sommaren ens börjat? Det blir ju mörkt rätt tidigt på kvällen redan, jag har inte vandrat hem i ljusa natten en enda gång.

July 25, 2007 9:09 PM  
Blogger Peter said...

yeh-yeh girl: Det var sommar i New York och en dag på Öland. Jag håller med, alldels för få nattvandringar i den ljusa sommarnatten. Och på Öland flyttade fåglarna sorgligt nog redan söderut.

July 25, 2007 9:59 PM  
Blogger yeh-yeh girl said...

Sommaren är kort. den nästan regnar bort. Vart tog alla schyssta sommarpartyn vägen?

July 25, 2007 10:10 PM  
Blogger Peter said...

yeh-yeh girl: Sannerligen. Jag tror alla sommarpartyn bestämt sig för att bli sensommarpartyn i år. Möjligen tidig höst-partyn.

July 25, 2007 10:45 PM  

Post a Comment

<< Home