Tuesday, March 20, 2007

Vadå trendtofflor?

"Crocs, eller "Foppatofflor" som de är mer kända som i Sverige, förbjuds nu på ett norskt sjukhus. Man misstänker att trendtofflorna orsakat kortslutning i en maskin på barnavdelningen vid Førde centralsjukhus."

Å fan, jag som hade hoppats att de förbjöd dem för att de är skitfula och att de misstänkte att de små liven kunde ta skada av att se en sån styggelse det första de gjorde i sina små liv. Men det är ju bara jag...

7 Comments:

Anonymous Marcus R said...

Det är inte bara du. Första gången jag såg dom där jävla tofflorna fick jag ett anfall. Varenda par borde brännas.

March 20, 2007 6:11 PM  
Anonymous therese said...

Så sjukt fula! Även om dem skulle vara så bekväma som folk påstår skulle det aldrig kompensera tillräckligt.

March 20, 2007 7:47 PM  
Blogger Annie said...

haha - underbart som sagt...

March 20, 2007 8:49 PM  
Blogger Peter said...

marcus r: Jag vet. Förstår inte alls grejen.

therese: Japp. Och de lär tydligen vara väldigt sköna men jag håller med. Det räcker inte. Vad ska de stackars barnen få för bild av skor egentligen?

annie: Japp. Undrar om man har strumpor i dom eller om man är barfota?

March 20, 2007 8:54 PM  
Anonymous therese said...

Antagligen att hela världen är en lekstuga. Som iofs. skulle kunna vara så utifrån ett tolkningsperspektiv...men det jag egentligen menade var att, hur ska barnen kunna se vuxna som seriösa?

March 20, 2007 9:23 PM  
Blogger Peter said...

therese: Hahahaha, ja exakt. Vuxna yrkesutövande seriösa människor på jobbet. Tänk om en läkare kom in i rummet i ett par såna där gröna krokodilskor. Aldrig i mitt liv att han skulle få vidröra mig med nån slags skärverktyg eller vad de nu arbetar med. Eller en psykolog. Gode tid...

March 20, 2007 9:51 PM  
Blogger sus said...

Haha, ja fy faen de er stygge. Konditoren på cafeen jeg jobber på har sånne - i orange. Jeg klarer ikke å holde en samtale med han når han har de på. Hva er dealen liksom, SER han ikke hvor stygge de er?

March 28, 2007 6:25 PM  

Post a Comment

<< Home