Tuesday, November 27, 2007

Kylie, klapp klapp klapp!

Lyssnade på en Kylie's nya platta "X" hela vägen in idag. Det är verkligen helt helt fantastisk pop. No more no less. Och det är exakt vad jag behöver just nu. Och ni också för den delen. För ibland behöver man faktiskt dansa lite. I sitt vardagsrum. Eller uppe på bergen i Sätra Hills.

Kylie - The One

ps. Ben, du behöver inte ladda ner den. Den kommer inte på nåt sätt omvända dig!

6 Comments:

Anonymous ben said...

Annars laddar jag ner som en besatt. Har hela Squarepushers utgivning på nedladdning just nu. Det går jättesegt. Daft Punks nya plockade jag däremot hem på tio minuter. And I love it!

November 27, 2007 3:17 PM  
Blogger Peter said...

ben: Haha, jag förstår det. Själv lyssnar jag på Ken Ring. Som jag köpt. Han behöver alla pengar han kan få så han kan få hänga med sina kids lite oftare... Jobbar du sent idag?

November 27, 2007 3:57 PM  
Anonymous ben said...

Ja, och så hade jag tänkt umgås med motionscykeln. Det blev ju lite för många ostbågar i helgen. I kombination med fem nedladdade avsnitt av Californication och Simpsonsfilmen.

November 27, 2007 5:06 PM  
Blogger Peter said...

Jag jag har ju haft min tennis idag så jag slipper cykla. Enjoy! Hehe...

November 27, 2007 5:10 PM  
Anonymous Kajsa said...

Alltså. jag är inget direkt fan av fröken Kylie men det var liksom någonting med denna plattan och speciellt ett par låtar som fick mig att också bli lite klapp klapp klapp åt Kylie. Senast idag könde jag att jag via msn var tvungen att tillrättavisa en killkompis som gnällde om aussieflickor med jobbig sångröst. Icke sa nicke! Kylie är bra idag. det är hon.

November 29, 2007 9:00 PM  
Blogger Peter said...

kajsa: Bra att du tillrättarvisar vänner som gnäller. Är helt på din sida. Always!

December 01, 2007 9:48 PM  

Post a Comment

<< Home