Tuesday, March 20, 2007

Göran och Kim!

Skönt att Göran Persson beskriver Kim Jong Il som en klämkäck liten farbror i nån slags sportig fritidsdress och höga klackar. Kim Jong Il är dessutom vardaglig och inte en neddrogad porrknutte? Ehh, okej... Då vet vi.

9 Comments:

Blogger Annie said...

Mmm, Göran är känd för sin fina människosyn så honom lyssnar jag alltid på ;D moohahaha

March 20, 2007 8:50 PM  
Blogger Vera said...

Jag visste det! Göran är och kommer alltid att vara ... kommunist!

March 20, 2007 9:32 PM  
Blogger Peter said...

annie: Jag har alltid vetat att det finns ett speciellt band mellan er. Har inte velat ta upp det bara. ;)

vera: Jag tror inte Göran är kommunist. Däremot har han uppenbarligen koll på vad en neddrogad porrknutte är för något. Den beskrivningen blir för övrigt ännu sjukare ju fler gånger jag skriver den.

March 20, 2007 9:56 PM  
Anonymous ben d over said...

Jag tror att Göran precis som Kim är väldigt ronrey.

March 21, 2007 10:44 AM  
Blogger Peter said...

ben: Ja, det tror verkligen jag också. Det är nog därför han är så bekymrad över huruvida Carl Bildt kommer att klara sig i livet...

March 21, 2007 12:01 PM  
Blogger Lina said...

nerdrogad porrknutte....hahaha...jag gapflabbade ömsom kände mig bekymrad när jag hörde den beskrivningen igår..han upphör aldrig att förvåna..

March 21, 2007 12:20 PM  
Blogger Peter said...

lina: Jag vet. Det var nåt ledsamt över Göran. Han är ju rolig ju. Men undrar om han inser att han är rolig eller om han på riktigt är sådär stollig...

March 21, 2007 4:31 PM  
Anonymous Rikard said...

SNÄLLA SLAPPNA AV FÖR FAN!
helt otroligt vilka pretentioner och vilken lidelse det svenska folket har. Göran kan bara inte ha skämtat. Det måste alltid vara en groda som hoppade ut, avsaknad av självdistans. Svenska folket .. jaa.. haha. Känns en aning försök till att spela övermogen när man måste ifrågasätta just själva ordalydelsen, och sedan reagera med det 'pubertala' "eeeh okej.." Den ursprungliga subjektivismen lyser igenom och man kan därför inte annat än att skratta åt personen som postade den sk artikeln, vilken vi kommenterar. Likaså 'den där Peters' muttrande. Göran måste alltså veta vad en neddrogad porrknutte är för att ens få yttra orden. Ja jösses, den svenska pretentionen, där allt måste ha djup lite dyster, nästan självmordsbenägen innebörd.

March 28, 2007 1:14 AM  
Blogger Peter said...

rickard: Rickard, Rickard, vad ska vi göra med dig... Gud vad synd att det tog typ ett år för mig att se den annars kunde det ju blivit riktigt kul. Din sista mening. Läs den igen. Den passar nämligen bara på en av kommentarerna till det här inlägget. Så undrar vem som ska slappna av?

January 10, 2008 9:28 PM  

Post a Comment

<< Home