Thursday, December 14, 2006

Scarlett Johansson och Louis Vuitton

Alltså det är en rätt bra kampanj. Den nya Louis Vuitton-kampanjen för våren/sommaren 2007 med fröken Johansson. Väldigt vårig är den och, som av en händelse, lite viktorianskt romantisk med lite blommor och lite softfilterrosa. Men hon ser ju skön ut. Inte superskinnysmal. Men å andra sidan är hon ju skådespelare och inte your average 16-årig fotomodell från Ukraina. Tror nog hon kan kränga en och annan logobag.

9 Comments:

Blogger sara said...

Tycker att underhudsfett är ganska inne. Jag hänger på trenden iaf!

December 14, 2006 8:30 PM  
Blogger Peter said...

niceone: Ja, det hoppas jag fan du gör! Annars ska jag tvinga ut dig på lunch med mig. Eller i alla fall böna och be.

December 14, 2006 8:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

Scarlett är ljuvlig. Gillar makeupen i reklamen mycket... Målade läppar och blek hy är hot!

December 15, 2006 8:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Japp - fast det är jäkligt trist att hon just förknippas med underhudsfett, när hon i själva verket är magrare än medlet ändå...fast i Hollywoodmått mätt är hon en riktig mullinutt;-). Hur som helst gillar jag både hennes inställning till magra spektakel i branshen (ja - jag är ett magert spektakel också - det är - liksom Hanna - en defekt efter långvarigt f.d. matmissbruk). Och jag som ju INTE är en rosa brutta tycker t o m om den 50-talsrosa bakgrunden. Mmmm...:-)

December 15, 2006 9:55 AM  
Blogger Peter said...

annie: Håller med. Hon är grym. Hon syns ju iofs nästan överallt just nu men det känns om det kvittar. Het! Fast samtidigt klädsamt sval. Bra styling.

mia: Scarlett är som Marylin Monroe. Och inte nån av dem är ju direkt som ett streck. Det känns som hon har en ganska sund inställning. Så är ju iaf mediebilden av henne.

Och när det gäller magra spektakel så jag inga som helst problem med det så länge de magra spektaklen på riktigt mår bra och är nöjda med livet. Då får de vara exakt hur smala de vill.

Det finns massor med smala tonåringar som förmodligen skulle må bra av att käka lite mer och bry sig lite mindre om nicole, paris och lindsay, men ännu fler som skulle må bättre av att byta ut sin dagliga mc donaldslunch mot ett sundare alternativ.

Hoppas iaf att tjejerna, och killarna för den delen, så fort som det bara är möjligt faktiskt vågar, orkar, och kan stå upp för sig själva och inse att de faktiskt kan vara the shit bara genom att existera.

Långt blev det och det finns ju miljarder fler saker att säga om det här. Såklart. Nöjer mig med att säga att jag också gillar den rosa bakgrunden!

December 15, 2006 10:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hon är snygg, bilderna är grymt snygga.
Väskorna kan dom behålla.

/Elle

December 15, 2006 7:50 PM  
Blogger Stephanie said...

Detta gjorde det lite lättare att klara sig levande genom en Måndag!

merci

December 18, 2006 10:05 AM  
Blogger Peter said...

elle: Japp, håller med. Om både Scarlett och väskorna.

stephanie: Bra. Mycket bra. I aim to please!

December 18, 2006 10:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Men de har ju retuscherat bort hälften av henne! Och retuschen är dåligt gjord, fy för Louis Vuitton och deras sjukt fixerade värld och hur de tom. ska retuschera Kate Moss smalare. Jag hoppas de får träffa på Golgotha och får bada i bajs.

Fast jag gillar fortfarande dig Peter :D God jul!

December 22, 2006 4:35 PM  

Post a Comment

<< Home