Monday, October 16, 2006

Ja, men så här då?

Och om ni mot förmodan kände att, nej, Lemonheads gjorde fan inte min dag... Så kanske den här rackaren kan få er på andra tankar. Väldigt väldigt bra. Och japp, jag kommer att spela den på Nada imorgon, var så säker!

All Saints - Rock Steady (Mstrkrft Edition)

Och höj volymen. Och basen. Som vanligt.

4 Comments:

Blogger spacedirk said...

Japp! Nu är alla idioter borta. Cecilia efternamn1-efternamn2 har också avgått. Lika bra, hon var totalt emot kultur, tyckte att kultur borde bära sig själv, men det finns ju så mycket viktigt som inte kan bära sig själv. Och så visste hon ju inte att hon var idrottsminister heller.

SSU-mongot är också borta för stunden. Hennes största misstag var nog att gå till Crazy Horse. Bara därför borde hon ha avgått mycket tidigare.

Jag kommer till Nada. Finns det något att fira? ;-)

October 16, 2006 11:58 PM  
Blogger Peter said...

Alltid, Didde. Alltid. Fråga Ben till exempel. Han firar så mycket att han inte ens har tid att komma förbi. Och så firar vi lite andra grejer också... Och så dricker vi och lyssnar på All Saints.

October 17, 2006 9:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vi får väl se. Efter att jag och Belinda Olsson har ätit upp alla snittarna kanske vi vill göra något annat. Lyssna på musik till exempel. Men om Sofi Fahrman tänker slå sina ankelboots i taket kanske det blir fecke ända tills tidningen kommer ut. Ärligt talat, firmafest suger hästballe...

October 17, 2006 4:07 PM  
Blogger Peter said...

Ben: Så ska det låta! Saknade dig och Sofi. Belinda messade mig hela kvällen för att jag skulle sätta upp henne på gästlistan. Skitjobbig var hon...

October 19, 2006 9:35 PM  

Post a Comment

<< Home