Sunday, September 03, 2006

The People We Love!

Ja, men bring it on, hösten... Lite mer regn, tack. Och sen lite klar luft, strålande morgonsol, gulnande löv, frost i gräset och vad du än kan frambringa. Det kommer bli finfint där här förstår du. För det finns massa, och då menar jag hur mycket som helst, kläder att köpa. Hur många teaterföreställningar som helst att se. Till exempel "Hemkomsten". Och lika många konserter. Till exempel "Hot Chip" på Debaser medis. Hur många skivor som helst att köpa eller ladda ner. Till exempel "Pieces Of the People We Love" med The Rapture. Och hur många fantastiska människor som helst att umgås med. Till exempel alla er som jag tycker så vansinnigt mycket om. Och så ska jag ju battla sönder varenda arkitekt om/när det väl blir dags. Och dessutom har jag köpt ett paraply. Ett svart.

Idag är en sån här dag:

The Rapture - Whoo! Alright Yeah... Uh Huh

Och när jag lyssnat klart blir det "En midsommarnattsdröm" på Stadsteatern. Och btw. Cassieplattan som jag skrev om för ett tag sen är verkligen skön alltså. Så om du hellre lyssnar på poprnb som låter som ehh... ne-yo eller Chris Brown kanske... än koskällehousegitarrdanspunkdisco så rekommenderas den varmt.

2 Comments:

Blogger Lina said...

ska du gå på en midsommarnattsdröm? funderar också på att se den...måste finns en hel del bra föreställningar på stadsteatern i höst.

September 03, 2006 4:44 PM  
Blogger Peter said...

den var helt fantastisk. måste nog skriva ett inlägg om föreställningen i morgon.

September 03, 2006 9:48 PM  

Post a Comment

<< Home