Monday, July 31, 2006

Höst. I alla fall om ett tag. Inte nu!!!!

Fast det är ju ändå lite skönt att vara tillbaka. Konstigt. Men normalt liksom. Göra reklammaterial för snygga böljande hus med havsutsikt i Strömstad, ladda ner massa låtar som man inte brytt sig så mycket om eftersom det varit sommar och soligt och badigt, kolla på klippen igen från Strangers With Candy som är en fantastisk men mongo film. Och uppdatera sig på saker som händer.

Som till exempel att A.P.C. ska öppna butik i stan. Vid Nitty Gritty. Vilket ju är ganksa logiskt eftersom man där kan köpa snygga saker, inte minst signerade A.P.C. Och vi gillar ju A.P.C, vi gör ju det. Ska tydligen öppna runt modeveckan i mitten slutet av augusti... Undrar vilka visningar vi ska se då? Förresten, när jag ändå är inne på Frankrike. Kan inte komma ifrån att det är kungligt med hemkörning av Ben & Jerry-glass. Bara att beställa och tio minuter senare står det en frasse utanför dörren men en New York Super Fudge Chunk och en Dublin Mudslide.

Och imorgon kommer brorsorna. Stockholm kommer inte att vara sig likt, thats for sure. Tur att jag kan tyska.

Förresten. Rex the Dog-remixen på Marble House är himmelsk. Har spelat den jättehögt i min hyrbil hela sommaren. Ladda ner den.

1 Comments:

Blogger Lina said...

åh den där APC jackan är så jävla grym. köp!

August 23, 2006 9:04 PM  

Post a Comment

<< Home