Friday, February 29, 2008

Lycka

Jag vet inte hur många gånger jag sett det här. Men jag smälter varje varje gång. Det är sån värme att det nästan inte finns. Shit, vad grym hon är!

Thursday, February 28, 2008

Nya Solo

Så gör man om en butik! Var ju på nyinvigningen av Solo igår och det var nog första gången på jag vet inte när jag var där. Solo har inte direkt varit min butik på sista tiden. Det har mer varit en butik för alla som gillar Carlings. No offense, men det är ju inte direkt jag.

Det här var väldigt mycket bättre. Ljust, luftigt och överskådligt. Nån har varit på Nitty Gritty... Extremt konsekvent inredning med en miljard krokar i taket och glasmontrar utmed väggarna. Montrar som dessutom har den fiffiga funktionen att när man står precis framför dem så ser man inte igenom utan man har full fokus på plaggen på galgarna framför. Begåvat. De kan sina saker, de där Boys don't cry.


Och det märks att de är ute efter en annan målgrupp. En som inte bara vill ha jeans. För från att ha haft en hel vägg med jeans fanns det nu nästan inga alls. Vilket var lite konstigt. Men det fanns Betsey Johnson-klänningar i stället. Och annat stiligt. Som man kan prova i provrummen av betsad mdf och världens största speglar att vara snygg i. Och sen kan man gå till Riche. Precis som vanligt.

Wednesday, February 27, 2008

Regn-sol

Vet inte vad det är. Nåt är det. Kanske vädret. Jag gillar det här uppfuckade vädret på nåt skumt sätt. Det liksom regnar och solskiner samtidigt och våra snödroppar växer som fanns det ingen morgondag. Det är naturligtvis helt åt helvete, rent framtidsutsiktsmässigt sett, att det är svenskt sommarregn den 27 februari, men just idag funkar det för mig. Ikväll går jag och nyinviger Solo som Boys don't cry fixat. Det kanske är det.

Tuesday, February 26, 2008

Peter och Kim

Shit, jag måste verkligen vara sist i hela världen att veta att Kim Jones ska ta över som creative director på Dunhill... Trots att jag till och med har snubben länkad.

Så går det när man jobbar för mycket och koncentrerar sig på skyskrapor, lampor och trädgårdsmöbler. Och dessutom bara läster texter jag själv skriver. Som inte direkt behandlar mode för killar, eller tjejer för den delen. Illa.


Det ska bli helt sjukt kul att se med tanke på att jag verkligen gillar alla mina Kim Jones-plagg. Men ändå inte alltid vill se ut som your average english bloke. Inte alltid, sa jag. Fast det är iofs mest i de grejerna han gjort för Umbro. Och Dunhill kan ju minst sagt behöva styra upp sitt varumärke och snitt. Och med tanke på att han tar med sig hela sitt designteam så kan det ju bli hur coolt som helst.

Thursday, February 21, 2008

Nya lampor

Ibland måste man ju köpa saker till resten av huset också så att det inte blir avis på gåingarderoben. Huset fick nya lampor. Mayday av Konstantin Grcic. Väldigt trevliga. Fast nu vill huset ha nya utemöbler också. A2 från Grythyttan verkar det som...

Friday, February 15, 2008

Björn Gustafsson-lockar!

Herregud, min frisör är gravid. Grymt snyggt gravid, dessutom. Jag vet exakt hur det kommer att sluta. Ja, förutom en knatte då, det fattar jag med. Tänkte mest på mitt hår...

Björn Gustafsson-lockar, here I come!

Thursday, February 14, 2008

Louis Vuitton-filmen

90 sekunder softfilter som bygger varumärke! Ungefär. Och så lite frågor om vad som egentligen är en resa, vart livet kommer att ta mig och några påståenden som till exempel att resandet är en process. Eller hur det nu var.

Men tid är ju lyx. Och lyx är ju tid, right? Första reklamfilmen från Louis Vuitton nånsin är det i alla fall och i morgon har den premiär.

Kolla här.

Wednesday, February 13, 2008

Stylist-Peter!

Man skulle ju kunna tro att jag drog iväg till vildmarken igen. Det gjorde jag inte. Jag är helt sinnessjukt urban och ritar skyskrapor efter skyskrapor. Vilket ju naturligtvis inte är helt sanningsenligt men ändå...

Fick mejl av en nyhetschef på en jättestor tidning med jättemycket pengar. Hon tycker att min blogg är nördig. Sen erbjöd hon mig att bli hennes stylist. Bring it on, Ms H! Jag är beredd när du är.

Btw. Sa jag att jag såg renar i Skellefteå? Väldigt idylliskt, I kid you not.

Monday, February 11, 2008

Min M.I.A.

Jaha, det var bara en som fick högsta betyg... Där ser man. Jag sa ju att hon var grym, M.I.A.!

Friday, February 08, 2008

Nu

Exakt nu drar jag till Skellefteå och kollar in min absoluta favoritregissör som har premiär! Hoppas ni får en grym helg!

Wednesday, February 06, 2008

Lite mer Hot Chip.

Jag vet, jag tjatar om Hot Chip. Men inledningsspåren på nya albumet är fan bland de bästa inledningar jag hört på ett album sen Primal Scream släppte "Xtrmntr" nån gång för evigheter sen. I alla fall just nu. Minns att jag spelade Kill All Hippies på helt vansinnig volym för att försöka få alla att fatta hur bra det var. Lite så känns det.

Monday, February 04, 2008

Mmm, Skyscraper I Love You!

Ben! Vill du ha ett scoop? Jag ska rita fasaden till en skyskrapa i en stad nära dig. Moi! Kan vi ta ett möte, typ nu? Jag vet inte vad jag har gett mig in på... Men jag har värsta teamet. Våra bästa och snyggaste, så det lär ju bli hur bra som helst. Och dessutom har ju din kompis E-type hoppat av skönhetsrådet så nu är det bara att börja skissa!

Bring It On!

Ja, så var det möbelmässa då! Tur att förra veckan var så lugn... Idag ska jag och Hot Chip jobba som fan! Sen ska vi gå och få veta hur ljusdesign påverkar hur vi bor och lever i framtiden. Så om nån undrar är det bara att höra av sig...

Sunday, February 03, 2008

Perfekt!

Så ska den se ut. Precis så. Från briljanta Freemans Sporting Club. Inte särskilt dyr heller, men jag litar inte direkt på Brooklynbornas känsla för vilken storlek jag ska ha. I alla fall inte om jag inte är på plats. Men precis en sån skulle jag köpa idag. Fast i Skärholmen Centrum. Det gick alldeles utmärkt.

Det sköna med det där shoppingcentrumet är ju att det det är stort som satan, vilket innebär att det finns hur mycket plats som helst. Framför allt som det är snöstorm ute. Och vad som är ännu bättre är att jag och mina kära grannar ligger ganska långt ifrån varandra på smakskalan.


Så när det det är 70% på reapriset är det dags för mig att enter the arena och hämta hem vinsten. En skjorta och en randig tröja i en jäkla massa färger blev det. 123 kronor! Lika mycket som en strumpa på Nitty Gritty ungefär...