Monday, February 04, 2008

Mmm, Skyscraper I Love You!

Ben! Vill du ha ett scoop? Jag ska rita fasaden till en skyskrapa i en stad nära dig. Moi! Kan vi ta ett möte, typ nu? Jag vet inte vad jag har gett mig in på... Men jag har värsta teamet. Våra bästa och snyggaste, så det lär ju bli hur bra som helst. Och dessutom har ju din kompis E-type hoppat av skönhetsrådet så nu är det bara att börja skissa!

5 Comments:

Anonymous ben said...

Va? Har E-type hoppat av? Jag som hoppats på nånting i stil med utgrävningarna på Birka. Ett 130-metershus av stock och sten. Och ett stort jävla renhorn i toppen.

Men hur som helst, det här låter ju extremt braskande. Du får mejla mig ett detaljerat prospekt pronto. I'm yours. På torsdag morgon far jag för att prova bil på rivieran. Med ett "Splash-party" på kvällen. Undrar om E-type är tilltänkt där...

February 04, 2008 10:33 PM  
Blogger Peter said...

ben: Shit, du är ju en dröm för båda dina redaktioner. Säg till när vi ska åka på vinresa i, säg en bentley, i Sidewaysland. Japp, E-type har dragit så nu har vi fria händer!

February 06, 2008 9:19 AM  
Anonymous Therese said...

Oh va kul, grattis!

February 07, 2008 6:44 PM  
Blogger spacedirk said...

Grattis Peter. Jag tror på er! Ni har ju slagit ut super arkitekten David och våra lysande praktikanter Calle ooch Tobbe i prekvalet. Det säger en hel del.

Förresten, så var E-type FÖR skyskrapor i staden. De andra pappskallarna kräver nog lite mera övertalande, så boka in en rad möten redan nu :-)

February 07, 2008 11:42 PM  
Blogger Peter said...

therese: Jag vet! Jätteroligt ska det bli!

didde: Shit, det visste jag inte. Skitkul ju. Men jag har ju grymma arkitekter i mitt team så det berodde nog inte sådär jättemycket på mig, haha...

February 11, 2008 12:12 PM  

Post a Comment

<< Home