Thursday, December 27, 2007

Lite hö, anyone?

Är tillbaka i Stockholm igen. Känns mycket bra. Även om julen varit hur bra som helst. Träffat miljarder släktingar, en massa sköna människor och ätit, ätit och japp, ätit. Och druckit drinkar.

Och så har jag varit hemma på mormor och morfars gård för första gången på 20 år. Man kunde tydligen hyra den nu för tiden och några danska familjer hade hyrt den och bjöd in mig och brorsan. Otroligt coolt.

Så jag tog med mig en sån här hem. Tror jag ska ha den i trädgården!

Friday, December 21, 2007

Läskigt.

Alltså jag mötte en gammal tant med en stor jävla kamptax på vägen till tunnelbanan i morse. Och jag som trodde att vårt hood var på gång... Gode tid!

Thursday, December 20, 2007

Godot.

Hehe... Det kan ju bli oerhört intressant... Förmodligen inte helt okomplicerade rep, även om det nog blir betydligt lugnare än på Dramaten. Tror jag. Men framför allt tror jag att marknadsavdelningen förmodligen inte behöver överanstränga sig för att sälja ut varenda föreställning härifrån till evigheten.

We're All Gonna Die!

"Released digitally on the 17th December this will also be Malcolm's bid for the coveted U.K. Christmas Number 1 spot. Putting him in direct competition with this years X Factor winner and the Spice Girls, William Hill have given Malcolm odds of 1000/1 in what the bookmakers say is 'the longest ever odds we’ve given on a Christmas number 1! "

För omedelbar julfeeling, kolla här. Med bjällerklang, fiol och barnkör. You gotta love it!

Wednesday, December 19, 2007

?

En kort fråga bara. Är det bara jag som inte ska ha en knatte inom de närmsta 9 månaderna? Det börjar kännas ensamt här borta nu när Linda K, Lily Allen och Britneys 16-åriga lillasyrra är gravida...

I övermorgon...

Mina vänner! Förlåt att den här bloggen totalt spårat ur... Vet inte riktigt vad som hände där nånstans efter visningarna av S/S-08-kollektionerna på Berns i mitten av augusti. Kanske berodde det på att jag köpte ett hus, kanske berodde på att jag flög som en vante mellan svenska städer och satt i miljarder sajtmöten eller kanske berodde det bara på att det inte var så värst jätteroligt att skriva om herrkollektioner där ett tag. Vilket man ju verkligen kan förstå.

Men man kan ju alltid klicka på alla de där sköna filurerna till höger när man tröttnat. Det är nog det jag gör mest tror jag. Lovar bättring. Sort of. Om inte annat så lovar att jag ta den här urspårningen till katastroffilmsnivå...

Tuesday, December 18, 2007

Matt Damon

Matt Damon på Radio 1: There's not one single day without somebody walking pass me on a street saying Maaaattt Daaaaeemon, uttalat med mongorösten från Team America. Och så skrattar han. Mer humor en tisdageftermiddag...

Jul!

Men! Varför har ingen berättat för mig? Det är ju fan julafton om mindre än en vecka ju. Gud vad roligt! Kanske ska börja köpa julklappar nu då. Jag önskar mig This is England på import-dvd om nån skulle undra. Och en iPod touch! Och en ny hatthylla från den där järnaffären i Skärholmen. Och nytt hallgolv. Och att inte nån kör på mig och min hyrbil den här gången också... Och Mariah så klart!

Friday, December 14, 2007

Kvällens outfit!

Har sindsykt mycket att göra. Fast roliga saker. Och vi har julfest ikväll. Det hjälper sådär att hela julfestgruppen möblerar om hela huset just nu kan jag ju säga. På min flygbiljett står det Nairobi så jag hoppas det bjuds på kudu. Trots att meat is murder, yao! Ikväll ser jag ut såhär. Sort of.

Update: 3d-studio-Matte gled precis in med ett par haremsbraller, i perfekt MC Hammer-stil. Har inget ytterligare att tillägga.

Thursday, December 13, 2007

Så så...

Men sluta säg personligt varumärke hela tiden, din jävla dåre! Tvn står på med ett av de sämsta programmen ever, Karin 21:30, och hon har nån skåning som gäst som pratar positionering av sig själv och engagemang med värre dialekt än vad jag har. Jag kommer snart att engagera de där killarna med skinnväst om han inte håller käft snart... Fattar inte varför det alltid ska dyka upp en massa klåpare. Eh, ja, jag har stängt av nu... Sorry.

Beckmans Jul.

Just det. Hade ju faktiskt glömt om jag inte blivit påmind. Klart jag ska till Beckmans julmarknad i helgen. Ska bara klämma in en julfest innan. Sen så!

Wednesday, December 12, 2007

Matdiskussioner.

Tvärbanan mellan Gullmarsplan och Liljeholmen. Paret bredvid mig.
- Och så kan jag laga nåt jättejättegott på fredag. Kotletter kanske?
- Jaaa!
- Ja, det gör jag. Kotletter med pommes frites och bearnaisesås.
- Mm, fast vet du, då vill jag hellre ha kokt potatis till.
- Okej.
- Ja. Kotletter, kokt potatis och bea. Med ketchup!

Alltså folk får ju faktiskt käka vad de vill, tänker inte på nåt sätt kräva att alla käkar blåmusslor och dricker chablis eller vad folk nu äter men, for fuck sake, woman. Kotletter, kokt potatis, bearnaisesås och ketchup. I beg to differ...

Sunday, December 09, 2007

Natalie

Ibland känns det verkligen som om Natalie Portman kommer att vara en av världens bästa skådespelare for ever and ever. Eller i alla fall en av de mest classy. Kolla bara intervjun med NY Times. Det är inte sådär jättemycket Lindsay Lohan över henne. Dessutom känns det betryggande att veta att hon sett Dirty Dancing jättejättemånga gånger. Kommer gå bra för M.I.A. också med andra ord...

Friday, December 07, 2007

Ken Ring & H&M

Jag gillar Ken. Han är hårdast i stan. Och nya plattan är ju faktiskt hur bra som helst och ibland så öppen att det blir jobbigt. Och han skriver ju som ni alla vet på Rodeo där han då och då gör, för att uttrycka det milt, gör en del inlägg som i vanliga fall kanske inte hade skrivits i ett magasin nära dig. I ofs har ju Rodeo börjar agera redaktör och stryka lite i texterna. Vilket nog var bra.

I alla fall. Ken är ju äkta. For real, yao! Hässelby 165, representing äkta och säljer sina plattor på Hässelby närlivs, och allt det där. Och som mer eller mindre ofta är arg på Petter för att han är en sell out. Så lite roligt är det ändå att H&M just tapetserar hela sajten där han skriver. Tycker jag. Ken Ring och H&M - lika svenskt som kungahuset. Hoppas de hookar upp lite pengar till honom också. Och att hans kids får lite lugn.

Thursday, December 06, 2007

Hello Africa part 2.

I morgon är det ganska exakt en vecka kvar till vi har vår julfest på jobbet. Och jag vet inte om jag ska vara snygg eller snyggsnygg. Dilemma. Okej, ett litet litet sådant.

Vad jag i alla fall vet är jag inte ska spela. Men att jag med all säkerhet ändå kommer att sno det där mixerbordet då och då under kvällen. Och så vet jag att jag inte ska åka till Kapstaden direkt från festen vid 5 på morgonen i år. Det känns ganska bra. Och nån blir säkert glad att jag stannar hemma. Men jag tror fan jag ska smälla på med ett afrika-set ändå. Lite Elfenbenskusten, lite Senegal och Mali. Visst borde det funka? Okej, jag tar med Brittan...

Fast jag lovar, det kommer svänga som fan. Kolla här.

Tuesday, December 04, 2007

Sanningar!

Min kära vän Hanna Fridén har lyckats bli blockad av Wikipedia. För att hon har gjort ett fantastiskt tillägg i ett ämne. Nämligen det här. Blockad eller inte, tillägget var oavsett alldeles fantasiskt roligt tycker jag.

Och om ni inte, som jag, sover i morgon kväll/natt så kan ni ju pallra er iväg till Spy bar där hon spelar skivor. Det kommer garanterat att svänga som fan. För övrigt är Wikipedia blockat hos oss. Undrar vad det säger om oss...

Dem bwoy deh nuh bad.

Internt meddelande till redaktionen. Ni vet vilka ni är. Tomorrow's another day...

Youthman Mixtape

Keep the fire burning, baby!

Sunday, December 02, 2007

Hej hej!

Nu har min absoluta favoritregissör alla kategorier flyttat ut från vårt icke julpimpade hem, första advent och allt. Hon flyttar 800 tusen mil norrut och stannar där tills solen börjar skina på dagtid igen. Fantastiskt tråkigt är det om ni frågar mig. Men roligt för henne ändå. Ju. Och så kan jag ju flyga på utflykt norrut i stället för söderut hela tiden.

Wes fick vara med på bild för att M.I.A. vägrar och för att han ligger ganska högt upp på min lista och alltid är fantastiskt välklädd. Allt är som det ska med andra ord. Förutom att jag funderar på att köpa en julgran.

Saturday, December 01, 2007

Frukost!

Jo, men tjena... Gick precis upp, tittade ut och ser att det kommer yngling gåendes genom vår trädgård. WTF? Han går fram till vår dörr, jag är redan på väg för att öppna. "Ursäkta att jag kommer så tidigt men jag skulle bara vilja bjuda på frukost från Citygross." Ehhh, jaha. Vad schysst. "Varsågod och ha en fortsatt trevlig dag!" Tack, det samma! Det ska nog bli en bra dag av det här. Undrar var Citygross ligger förresten? Verkligen inte en aning...