Friday, December 07, 2007

Ken Ring & H&M

Jag gillar Ken. Han är hårdast i stan. Och nya plattan är ju faktiskt hur bra som helst och ibland så öppen att det blir jobbigt. Och han skriver ju som ni alla vet på Rodeo där han då och då gör, för att uttrycka det milt, gör en del inlägg som i vanliga fall kanske inte hade skrivits i ett magasin nära dig. I ofs har ju Rodeo börjar agera redaktör och stryka lite i texterna. Vilket nog var bra.

I alla fall. Ken är ju äkta. For real, yao! Hässelby 165, representing äkta och säljer sina plattor på Hässelby närlivs, och allt det där. Och som mer eller mindre ofta är arg på Petter för att han är en sell out. Så lite roligt är det ändå att H&M just tapetserar hela sajten där han skriver. Tycker jag. Ken Ring och H&M - lika svenskt som kungahuset. Hoppas de hookar upp lite pengar till honom också. Och att hans kids får lite lugn.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Fattar inte hur Rodeo kan trycka den där skiten om jag ska vara ärlig.

December 10, 2007 9:48 AM  
Blogger Peter said...

anonymous: Men det gör de ju inte heller. Det är ju bara på nätet. Men visst, fattar vad du menar och ibland går han över gränsen, och kallar sitt ex båda det ena och det andra, som Rodeo sen stryker. Och vissa texter är väl kanske inte så snygga, håller med. Annars tycker jag absolut att Ken ska få skriva där.

December 10, 2007 3:49 PM  
Anonymous Kent ring said...

För er som vill läsa bloggen:
http://www.rodeomagazine.se/gastblogg.php?Blogg=27

December 10, 2007 8:52 PM  
Blogger Peter said...

kenta: Korrekt!

December 13, 2007 9:20 PM  

Post a Comment

<< Home