Saturday, September 09, 2006

Eller de här...

De här var ju faktiskt snygga. Och ännu snyggare i verkligheten. Kanske får köpa ytterligare ett par skor. Vagabond. Förvånande. Ångrar för övrigt jättemycket att jag inte köpte dom där svarta buddhahoodskorna när jag var i London senast...

9 Comments:

Blogger Lina said...

åh ja buddhahood. när jag var där hittade jag skitmkt på b-store...säkert tre par skor...men priserna. inget för arma mig just nu.

September 09, 2006 4:02 PM  
Blogger Peter said...

Ja, dom är verkligen inte gratis, men jäklar vad snygga grejer dom gör. Min tjej köpte ett par helt bedårande röda lack-high-heels.

September 09, 2006 4:50 PM  
Blogger Lina said...

det var inte dem som var vita också, isåfall ska jag robba din tjej på dem....

September 10, 2006 2:08 AM  
Blogger Peter said...

Jepp. Fast mest röda liksom... de är väldig väldigt fina.

September 10, 2006 1:30 PM  
Blogger Peter said...

Btw... såg dojjerna på bilden nu igen. För andra gången. Har totalt ändrat åsikt. Vill inte alls ha dom. Alls.

Och det har ju inte alls med det att göra egentligen. Men det var lite roligt att Awesome Rags ganska enkelt knäckte hela tjejplanet på NK. M.I.A hittade en grym klänning från Thomas Burberry på Awesome Rags som ju iofs också finns på Nitty Gritty men NKs tjejplan kändes extremt slött och tantigt. Som PUB, typ. Killplanet har ju ryckt upp sig rejält och är betydligt bättre. Höll på att köpa ett par astajta April 77-jeans på nya NK Herrtrend men ångrade mig i sista sekunden...

September 10, 2006 5:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

Men vagabond har faktiskt förbättrat sig. Men kanske bara förbättrat sig.

September 11, 2006 2:49 PM  
Blogger Peter said...

Tillbaka till ritbordet säger jag. Fast å andra sidan lade jag ju märke till dom och skrev att jag till och med ville ha dom där ett tag. Så nog har dom förbättrat sig alltid.

September 11, 2006 3:55 PM  
Anonymous Anonymous said...

Tycker nog att Vagabond brukar vara ganska duktiga på att spy ur sig snygga skor, även om deras herrskor var ganska trista förut - men i år är de bättre!

September 13, 2006 11:57 AM  
Blogger Peter said...

Håller med. Det känns som just den här hösten har de flesta märken, oavsett kläder eller skor, styrt upp sina herrkollektioner. Vilket är extremt roligt. Fast dyrt.

September 13, 2006 1:07 PM  

Post a Comment

<< Home