Monday, November 06, 2006

Saker jag inte heller förstår.

Inte för att jag på nåt sätt är en vän av irakiska exdikatorer som begår bestialiska handlingar, men ändå. 35 % av de som väljer att klicka, klickar på ja. Visserligen är det en massa filurer som klickar bara för att provocera. Men kom igen, dödsstraff? What the fuck? Känns ju inte direkt hösten 2006 om ni frågar mig...

14 Comments:

Blogger Kerstin said...

Ja, jag håller med. Jag mådde lite dåligt idag. Jag är SÅ emot dödsstraff - vad vill de/vi bevisa med att varätta honom? Det är så mycket fucking dubbelmoral...

November 06, 2006 7:45 PM  
Blogger Peter said...

Jag med. Trots att han varit ett ärkesvin liksom. Men avrättas. Genom hängning. Är det här medeltiden, eller? Dessutom hade det gått upp till 36% nu... Scary.

November 06, 2006 8:01 PM  
Blogger Peter said...

Pest eller kolera med andra ord. Steningen är helt störd. Verkligen helt åt helvete. Men det rättfärdigar ändå inte att Sadde ska hängas. Det verkar som din hustrus landsmän har lite kvar att göra. Eller nåt. Jag är kluven som fan. Det är lätt att det blir Team America, liksom. Och i det läget är jag rädd att jag är Matt Damon.

November 06, 2006 8:27 PM  
Blogger Peter said...

Du är ju tokig. Snart kallar jag hem dig! Vi behöver en grym projektledare som kan styra upp vår nya sajt. En med strategisk koll, koll på design och som dessutom är jävel på att fixa gratischampagne i trälådor. Du kan få bo på Hilton som vanligt.

November 06, 2006 8:32 PM  
Anonymous Anonymous said...

Håller med Peter. Känns som extremt mkt dubbelmoral att avrätta honom. det är en galen värld vi lever i...
Öga för Öga teamt känns lite medeltid.

November 07, 2006 8:03 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jag är definitivt emot dödstraff. Saddam har begått fruktansvärda brott mot mänskligheten och ska straffas för det men "two wrongs don't make a right". Vad gäller dödstraff i övrigt: Rättssystemet är inte perfekt och oskyldiga människor blir dömda för brott som de inte har begått. Jag kan inte acceptera att en enda oskyldig människa ska mista livet för att andra ska få sitt hämndbegär stillat. /Maria

November 07, 2006 8:08 AM  
Blogger Peter said...

annie: Ja, det var så jag tänkte. Sadde är ju störd, inget snack om det, men dom kan väl gräva ner honom i den där hålan dom hittade honom i. Eller så kan han gå runt resten av sitt liv och be om ursäkt till alla han sårat. Med fyra skitstora arga muskelamerikaner som håller koll på honom.

maria: Och helt oväntat håller jag med dig... ;)

November 07, 2006 10:01 AM  
Blogger sara said...

Men vad ska vi göra med mördaren då? Låta honom sitta i fängelse och kosta deras samhälle massa pengar? Ska han sitta där tills han dör? Är inte det ocså ett dödsstraff då på sätt o vis fast utan egentlig mördare? Jag är verkligen inte för dödsstraff men jag bara undrar var dom ska göra av idioten tills han dör?

November 07, 2006 5:02 PM  
Blogger Peter said...

Ja, men han ska ju bo i hålan ju. Skrev ju det. Så kan få äta lite då och då. Och så kan han få en ficklampa och några nummer av Stureplan att bläddra i. Så kan han ligga där och begrunda sina synder. Tills han dör typ.

November 07, 2006 5:15 PM  
Blogger sara said...

Ja, det kan funka. Ett o annat nummer av Slitz också så att han verkligen får pinas.

November 07, 2006 5:18 PM  
Blogger Peter said...

Eller varför inte ett par nummer av fhm och moore? Du prenumererar väl fortfarande? ;)

November 07, 2006 5:27 PM  
Blogger spacedirk said...

Jag tycker att de som avrättar en mördare (eller dömmer honom till döden) är inte bättre än mördaren själv. Så dödsstraff går helt bort.

Nu är jag inte så hemma i Iraks folkliga maktkamper och det kan ju faktiskt vara så att det blir något lugnare när mr Hussein är borta. Eller våldsspiralen tar fart igen, vem vet?! Jag tänker på tyska nazisten Hess som satt i 40 år i sin cell i Berlin-Spandau och nynazister pilgrimade till hans fängelse i åratal. Det blev rätt mycket bråk där utanför. Han blev ju någonslags martyrer ju. Hmmm, men alternativet mord för mord? No way.

Hursomhelst så ville jag egentligen säga att han inte blivit dömt för alla brott han har begått ännu. Alla offer ska få rätt innan han dör (på vilket sätt som). Rättvisa är ju det viktiga här. Och det får kosta mycket tid och mycket pengar, för det är det värt.

November 08, 2006 2:14 AM  
Blogger Peter said...

didde: Vi tar det på fikat. Hoppas du och brorsorna spöade nazis och inte tvärtom!

November 08, 2006 10:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

acne redness

Here's some useful info on acne redness which you might be looking for. The url is:
http://www.acnetreatment1.com/

November 13, 2006 10:07 AM  

Post a Comment

<< Home