Tuesday, April 29, 2008

En till, tack!

Ha! Har just kommit på att jag ju ska på bröllop i sommar. Alltså får jag ju köpa en ny kostym. Shit, vad dandy! Nu är bara frågan om jag ska ha en svart, grå eller blå... Roligt!

Monday, April 28, 2008

Snart.

Jag lever. Gör ni? Snart tillbaka. Promise!

Friday, April 18, 2008

Nån som vill jobba hos oss?

Sorry att jag inte uppdaterar. Har skitmycket att göra. Så vi behöver en till. En superenergisk, väldigt social, välorganiserad och orädd person som kan fixa fram material av upptagna arkitekter och paketera det i en snygg form. Och som dessutom har koll och som har nån slags kommunikations- eller form- eller copy-utbildning. Om det är du eller om du vet någon får de jättegärna mejla mig. Typ nu! Just det, först och främst är det i ett halvår men kan säkert förlängas om det funkar. Det är väldigt bra om du bor i Stockholm.

Friday, April 11, 2008

H to the Izzo

Jag vet, det är ju kanske inte direkt breaking news att Jigga kommer hit den 19 juni. Men han ser grymt cool ut på den här bilden. Och han är ju fan en hiphop-instutition. Även om just institutioner tenderar att vara nåt dåligt. Jag är i alla fall där.

Fast ikväll är jag på Landet och lyssnar på Owl. Det är inte så värst mycket hiphop.

Not your average akademibokhandeln

Linda K, jag är rädd att du måste flytta till Holland när du och Tilde har tröttnat på att hänga hemma...

Wednesday, April 09, 2008

Dementi

Åhhh, det verkar som jag måste åka hit med jobbet i höst. Ibland är mitt jobb jättejättejobbigt. Design var visst inte så jäkla dött, trots allt...

Die design, die!

Den gode Philippe Starck berättade precis i nån tidning att design numera är dött. Det finns ingen framtid i det. Han har tröttnat och menar att framtidens yrken är personliga tränare och dietister. Intressant. Och fullt logiskt. Sen kom hans fantastiska mening ”Everything I designed was unnecessary”. Och jag insåg att han till fullo har kommit till insikt.

Tuesday, April 08, 2008

Fuck!

Ha ha, ja jävlar vilken match. Inte ens M.I.A. skulle göra en bättre dramaturiskt genomförd föreställning. Och ska vi åka ur mot några så är det mot Liverpool. What can I say...

Superklipp!

Abu, jag svär, hon hade värsta grymmaste, jao!

Om nån av er också vill ha en ny rumpa så är det tydligen två för en vårt Ica. Med risgrynsflavour tydligen. Bara i mitt kvarter!

Nu, Arsenal!

Monday, April 07, 2008

Pepp!

Så nära blogghype man kommer i mitt kvarter. Det är Erkan Zengin-tröjor överallt. Väldigt trevligt!

Sponsorer

Angående sponsring av OS, demonstrationer, hot om bojkott och släckta OS-eldar.

Reporter:
Coca Cola betalar ju för att synas i positiva sammanhang, då måste väl det här vara en missräkning?

Informationschef på Coca cola Sverige:
– När väl evenemanget går av stapeln så tror jag att svenska folket sätter på sig sina vikingahjälmar för att heja fram idrottsmännen.

Jo, men eller hur! Bara jag får ha min vikingahjälm så kan vi väl glömma de där tråkigheterna i Tibet.