Tuesday, April 08, 2008

Fuck!

Ha ha, ja jävlar vilken match. Inte ens M.I.A. skulle göra en bättre dramaturiskt genomförd föreställning. Och ska vi åka ur mot några så är det mot Liverpool. What can I say...

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bland det vassaste jag sett på länge i fotbollsväg
Känslorna var överallt upp och ner hela tiden, mest upp då.
Viva Pool!!!!!!!!!!!!

April 09, 2008 8:32 AM  
Blogger Peter said...

martin: Ja, det var helt sjukt. Arsenals spelade så bra första halvtimmen att det var ett skämt. Och när Theo sprang förbi hela jävla Liverpool höll jag på att färga hela bloggen röd (ja, eller vit igår då). Men det höll ju i en minut sen kom Stevie G och sen var det ju kört. Men fan, vilken match. Hoppas Liverpool tar hela skiten nu!

April 09, 2008 9:27 AM  
Anonymous Ben said...

Värst var väl Lars Ohly som innann matchen hoppades på noll-noll. Now that's a man who knows entertainment. För övrigt spelade Arsenal så tårögt vackert första tjugo så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ja, nu kan väl Liverpool få ta hem skiten då.

April 09, 2008 9:58 AM  
Blogger Peter said...

ben: Det var ju helt stört att ha med Lars Ohly. Hittade de verkligen ingen annan Liverpool-supporter? Herregud, jag har ju ett helt koppel av norhtern scum som följer den här bloggen som hade gjort sig bättre i tv.

Men ja, tårögt vackert var namnet. Även om det är nåt visst med Steven Gerrard. Tror det är min angofili som spökar.

April 09, 2008 10:52 AM  
Anonymous Ben said...

Jo, Gerrard ser fortfarande ut som en besatt 10-åring när han spelar. Samma besatthet som Beckham kan visa. Man ser att de är samma killar idag, som när de spelade knattefotboll och ville vinna till varjepris. Eller stod och övade frisparkar tills korna gick hem. Det är nåt visst med det.

April 09, 2008 12:04 PM  
Anonymous northern scum said...

You'll neveeer walk aloooooooone!!!!!

April 09, 2008 2:38 PM  
Blogger Peter said...

ben: Exakt! Den där glöden i deras ögon är helt underbar. Det är ju den som är hela grejen. Utan den blir allt väldigt mycket tråkigare.

ns: Hahaha! Det är exakt er jag pratade om ja...

April 09, 2008 4:36 PM  

Post a Comment

<< Home