Tuesday, March 31, 2009

Ester

Ha! Idag har ju Ester namnsdag! Tror jag måste köpa en present. Kanske den här lilla trasan från Acne? 100% silk låter ju alldeles förträffligt att dreggla sönder!

Saturday, March 28, 2009

4-0

Gick ju bra ju. 4-0 mot Slovakien. Heskey gjorde mål, det var fan inte igår. Och så två av Rooney. Och Becks är nu den utespelare med flest landskamper med 109. 1 mer än mighty Bobby Moore som var kapten när de vann -66.

Och shit, vilka snygga tröjor. En till mig och ett infant kit till Ester, thank you very much!

Thursday, March 26, 2009

Inte va?

Har ni sett den här? De ringde och ville spela in den hos oss. Ibland, om det är bra grejer, får de nämligen det. Sen skickade de storyboard och manus. Då sa vi nåt i stil med seriöst trodde ni på fullt allvar att vi skulle upplåta våra lokaler till den där jävla smörjan? På ett ungefär...

Ja, här har ni handligen ganska exakt.

Wednesday, March 25, 2009

Bah!

Nej, mina vänner, det här håller ju inte... Var det så här det skulle vara? Mindre än ett inlägg i veckan? Nej, säger jag. Peter har fan lite att jobba på vill jag lova. Och det ska jag hälsa honom nästa gång vi ses. Dotter i alla ära men ett enda litet jävla inlägg måste väl gå att skaka fram. En länk till nån ny Röyksopp-låt eller nåt nytt plagg han ramlat in i. Eller en bild på M.I.A. i sin nya svarta jumpsuit som sitter så bra som bara en svart jumpsuit kan sitta. Det ska jag säga till honom där han sitter och dricker drinkar på Le Rouge en onsdagkväll. Slarver!

Friday, March 13, 2009

För övrigt!

Det är ju ändå fredag, folks! Jungle is massive!

Tillbaka bakåt

Jag har skrivit text om grisar. Japp, riktiga såna. Det har jag minsann inte gjort sen vi hade lantmännen-kontot för 800 år sedan. Ganska omväxlande och trevligt, så här en fredagseftermiddag måste jag säga...

Tuesday, March 10, 2009

Mina skivspelare, mina!

Ska förresten spela skivor i slutet av april. Undrar om de är inne på balearic-remixar av Fever Ray, Mogwai-remixer på Fuck Buttons (eller Fuckbuttons-remixer på Mogwai för den delen) eller Esau Mwamwaya? Eller nån slags blandning? Vad tror ni? Fleet foxes? Lite allmänt acnetronic? Glasvegas? Frida Hyvönen? För det blir inget Tom Jones-medley, hur mycket än Örebro och Göteborg tjatar. Eller den där Emrik-funken som de ju gillar så mycket. Tror Ben ska få styra upp lite ordentligt jävla oväsen i mp3-format.

NTS

Note to self: Nakkna på Weekday imorgon. Glöm inte gå förbi och kolla. Och sen till Tranan och lyssna på Victoria Bergsman och Jenny Wilson som spelar skivor. Och glöm inte för guds skull inte Lorentz & M. Sakarias på kägelbanan på torsdag.


Monday, March 02, 2009

Aktivist-Peter!

Ibland kommer ens förflutna ikapp, haha... Som här till exempel. 1.41 in ungefär. Och jag är alltså han som ser ut som Emil i Lönneberga!

Fantastiska kläder för övrigt!