Tuesday, October 28, 2008

Vote Obama!

Åh, vad den är bra, Erik Viderdahls ”The Year 2048” som visar hur USA blev år 2048 efter faktumet att Obama förlorade nästa veckas val.

Kolla här!

Eller ännu fler briljanta filmer här.

Thursday, October 23, 2008

Dansa

Om ni är kvar i stan i helgen ska ni kolla på dans. Om ni hade glömt det. 3årsjubilem för Shoot - Dance for Screen. Till exempel Hanna Frostells dansfashionfilm som kommer att visas lite här och där. Och så måste ni faktiskt bege er till rum 2094 på Clarion där Billy Cowie visar sin 3d-installation In the Flesh med en dansare i storlek som en dansare. Och, självklart får man 3d-briller. Bara en sån sak.

Update: Nu har jag kollat installationen i rum 2094. En jättefin liten historia på 4 minuter. Rekommenderas varmt!

Tuesday, October 21, 2008

The plot thickens...

Förresten, det där dagiset som Will Smith ska starta, som baserade sin undervisning på scientologgrejset, undrar om den ligger i mitt hood? Det finns nämligen små lappar på ett hus hos oss som man kan riva av om man vill sätta sin knatte i ett dagis som bygger på den gode Ron L Hubbards metoder. Och det vill man ju. Fan, då kan ju min knatte och Suri Cruise brevväxla. Eller byta klistermärken eller odla biodynamiska kikärtor eller vad nu scientologbarn gör. Tokshoppa kanske...

Redesign +

"Pepsi har tillsatt en ny marknadsdirektör som nu ska vända företaget. Han har presenterat en treårig strategi. Totalt ska 1,2 miljarder dollar, 9 miljarder kronor, investeras i marknadskommunikation. Ny design, ny logga – och mindre beroende av BBDO.

Nu är det BBDOs systerbyrå Arnell som ska stå för en stor del av uppdateringen av varumärket. Redan i dag jobbar Arnell med att modernisera Pepsis globala logga. Den stiliserade symbolen har nu fått ett glatt leende."

That's the spirit! Från Resume.

Monday, October 20, 2008

Myrornas herre

Men gode tid, det handlar ju om myror (japp the real shit, inte stolen) i kvällens Vetenskapens värld. Och jag som tänkte kolla vad Sookie Stackhouse hade för sig i senaste avsnittet. Har inte sett det ännu. Hur ska jag nånsin kunna välja...

Friday, October 17, 2008

Fredag 17 oktober

Är det nån kvar? Till och med M.I.A. tycker att jag bloggar för dåligt. Och då, mina vänner har det gått väldigt långt. Hon tycker att jag ska skriva om mina älskade manchesterbraller från Acne. Och så borde jag ju haft fina bilder på mina helt bedårande stickade tröjor i alpacka. Från HMs Trendkollektion faktiskt. Jag kunde ju förstås berättat för er hur snygg Robin Klang var igår på den där blogghappeningen fast ni var ju där allihop så ni såg ju honom. Jag kunde ju visat er en bild på min nya frisyr som är en trevlig frimärkssamlargrej alternativt Hot Chip-basistfrisyr, beroende på hur man ser på det. Och så kunde vi pratat om Frida Hyvönens nya platta. Och så kunde jag ju lagt upp bilder på M.I.A.s mage. Men det blir nog inget av det där just nu. Återkommer när jag har planterat lite fler tulpanlökar. Ni får den här så länge. Den är väldigt svängig tycker den där lilla filuren som använder M.I.A. som hus. Och jag med.

Monday, October 06, 2008

Jag och Ronaldo!

Ja, här var jag och Ronaldo i helgen! Man fick cava till frukost. Och milkshake på vit choklad. Och hur mycket Jamón ibérico som helst. Med lite tryffelolja över. Det var inte så dumt.

Thursday, October 02, 2008

Till Oskar

Oskar! Jag är i Madrid. Du är i Paris. Alltså gör den här inbjudan mer nytta hos dig och jag hittar inte din mejladress så jag postar den här istället. Enjoy!

Wednesday, October 01, 2008

Sol, sol och sol

Och det här ser ju faktiskt ganska okej ut... Lite lagom varmt sådär. Inte för varmt utan alldels perfekt för lite eftermiddags-drinkar. Så ni vet!

Gunners!

Jag behöver inte kommentera gårdagens 4-0-seger väl? Nej, trodde väl det.