Sunday, August 31, 2008

Linn Fernström

Förresten. Ni måste faktiskt gå till Galleri Lars Bohman och kolla in Linn Fernströms nya utställning. Så oerhört bra. Kommer ihåg när hon redan 2000 fick Beckers stipendium och jag och M.I.A precis som alla andra på vernissagen var helt tagna av hennes färgsprakande, men samtidigt suggestiva, jättemålningar. Så ni måste faktiskt gå och titta på hennes papegojor, halshuggna alter egon, ballonger och annat mörkt vackert.

Friday, August 29, 2008

Gram-grejen.

Igår var jag och Ben på nån tillställning på Solo. Det är ju vansinnigt bra det där med fest och shopping i ett eftersom man tappar allt omdöme när alla är så snälla. Tror vi provade oss igenom halva butiken och ett tag hade vi nog 3 anställda som sprang ärenden. Förträffligt. Lyckades dock inte få med mig ett enda plagg hem vilket måste ses som en oerhörd besvikelse. Ben var bättre på det där och dessutom fick han ett par skor av Gram. Sen gick vi till Riche som var helt galet igår.

Thursday, August 28, 2008

Solna mot Göteborg

Jag är inte på nåt sätt en vän av Allmänna idrottsklubben från Solna. Å andra sidan har jag minst lika svårt för IFK Göteborg. Och lika svårt för radioreklam. Men det här var faktiskt väldigt roligt! Och ja, det finns fler på Resumé.

Wednesday, August 27, 2008

Du och jag, huset!

Idag har vi bott ihop i ett år. Det måste vi fira!

Sunday, August 24, 2008

Check!

Ja, då har jag handlat på Lindex! Det trodde jag inte när jag gick hemifrån idag. Men det var ju hur bra som helst. 3 för 2. Eller också tre hela outfits för samma pris som ett par strumpor... Det här kan ju bli exakt hur kul som helst, haha.

Friday, August 22, 2008

Cut copy

Nu går jag och klipper mig. Hos en ny frisör...

Wednesday, August 20, 2008

Ghost World

Jaha. Så här ser jag ut idag.

M: Vadå, ska du ha det där på dig?
P: Ehh, ja...
M: Okeeej.
P: Men, vadå då?
M: Nej, inget... Förutom att du ser ut som du jobbar i en affär som säljer serietidningar. Till nördar som köper samlarex!
P: Tack! Jag tänkte ett tag ha fluga också.
M: Mm, hade passat perfekt för den stilen...

Update: Nu i 4-färg!

Monday, August 18, 2008

The office

Sa nån dresscode?

Det är ju nästan så att man väntar på att David Brent ska dyka upp där i bakgrunden och säga något ytterst genomtänkt.

Comme des Garcons for HM.

Så alltså? Jo, kanske det. Men jag tänker inte slåss och inte stå i kö... Fler bilder hos Fashionista.

Sunday, August 17, 2008

My Nike

Jag kommer att äga på tennisbanan nästa vecka med mitt nya headband. Beware kära motståndare!

Thursday, August 14, 2008

Nitty Gritty

Jag tycker faktiskt att det är obeskrivligt tråkigt att Nitty Gritty har gått i konkurs. Det blir liksom inte bättre än så. Mer här.

Tuesday, August 12, 2008

JoJo&Malou

Ben! Lobbyn om fem... Det är dags. JoJo&Malou på Riche och sen SagaLova på Ljunggrens. Och så slänger vi in en Ess på F12 på det! Bra va, det är ju ändå tisdag. Och snart torsdag.

Thursday, August 07, 2008

Bottega Veneta

Ni vet såna där väskor, såna som man liksom hänger på barnvagnen på nåt sätt och som man har saker i, ja, vad man nu har för saker i, kanske en flaska med välling och en napp och blöjor och en extratröja till knatten och sin mobil och sin ipod... Är det en sån här? Från Bottega Veneta. Inte? Okej. Då vet jag.

Inte McCain

Jo, men lite roligt är den faktiskt ändå, Paris presidentkampanjsvideo och McCain-diss. Finns här.

Wednesday, August 06, 2008

3.1 Philip Lim

Ja, men tjena mors! De här haremsbrallerna från 3.1 Philip Lim kan få göra de där Brooks Brothers-stövlarna sällskap i min garderob vilken dag som helst i höst. 90% bomull, 10% mohair. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha dem till, och när jag ska använda dem, men de känns fan bra.

Tuesday, August 05, 2008

Brooks Brothers-stövlar

För övrigt är jag så jävla blöt om fötterna att det är ett skämt. Nästa gång det regnar så här får det bli gummistövlar. Eller de här helt fantastiska ridstövlarna från Brooks Brothers. För det här är inte på nåt sätt min definition av glädje...

Sorry, kiddo!

Fick precis veta av en av våra sekreterare (läs: hon går i pension i oktober) att om man ska ha barn så ska man lyssna på god musik och så ska man inte läsa detektivromaner för då kan barnet bli kriminellt.

Oh, shit. Sorry att jag tar dig med på Queerrock och läste Aldrig fucka upp.

Monday, August 04, 2008

Bla bla bla

Saker som jag gjort sen sist utan inbördes rangodning: Skurit upp vänsterfoten på en sten när jag badade. Sett en väldigt bra Hedwig and the Angry Inch. Köpt ett paraply. Pratat med Bobo. Osat till Lovisa Burfitt. Stått i regnet och tittat på Pride. Skurit upp högerfoten på en sten när jag badade. Jobbat. Tänkt på Stefania Malmsten. Och Hugo. Dansat på Ess på F12. Tittat på Into the Wild som ju var väldigt bra. Nästan köpt ett 40-tals vintageparaply från Dior men konstaterade att jag inte var värd det. Cyklat i skogen. Och tvättat.

Oerhört intressant liv jag har märker jag ju när jag ser det så här. Tosser!