Thursday, June 26, 2008

Duffy

Och Duffy var ju faktiskt också bra. Och väldigt stilig! Dessutom vet hon hur man gör klassiska poser och hur man snurrar sin mikrofon på ett väldigt proffsigt sätt. Och shit, vad hon ägde scenen den flirtiga lilla walesiskan.

Fuck Buttons

Nej, men vi säger väl det då. Jag behöver nog inte se fler band i mitt liv. Det går liksom inte att toppa Fuck Buttons på Accelerator igår. Tänk vad man kan göra med en resväska full med sladdar och en sån där liten knattebandspelare.

Kolla här så fattar ni. Eller det gör ni inte riktigt för man måste nog stå i ett litet litet rum med en volym som inte på nåt sätt är hälsosam. Och så vrida upp volymen lite till. Men herre min skapare vad bra det var.

Wednesday, June 25, 2008

Peter och judarna

Å andra sidan. När man sitter väldigt stilla kan man läsa tidningar synnerligen noggrant. Till exempel Rodeos modehoroskop. Och tro mig, då har jag suttit stilla lite för länge.

Men det ser ju grymt ut. "Sannolikheten för att du ska hitta en likasinnad partner ökar från och med 8 juni, och du går med i en bokcirkel du hörde talas om i mellanrummet på Riche någon gång i höstas. Ryktet säger att den arrangeras av ett par yngre, modeorienterade judar — och har »högt i tak«."

Can't wait!

Inte min favvo.

Japp, jag är här. Jag har bara hängt runt lite i Köpenhamn. Det var trevligt. Och gott. Och snyggt.

Men till dig, kära trädfällare, som bestämde dig för att fälla en tall eller gran eller vad fan det nu var som landade på tågspåret och som vi körde på och som pajade tåget och som gjorde att vi stod still in the middle of nowhere i två timmar vill jag rikta ett vänligt men bestämt Fuck You!

Wednesday, June 18, 2008

Arga knattar

Jag tror att någon av mina yngre kollegor, alternativt någon av praktikanterna, lackat lite. Den här krönikan sitter nämligen numera på en av våra väggar.

Big up! Jag backar upp er alla dar i veckan!

Tuesday, June 17, 2008

NYC

Herregud, både Jay-Z och min kompis Laura har båda åkt hit från New York. Det är ju nästan för mycket. Bara för min skull... We must totally do something, guys. Laura berättade dessutom att man kan få en etta på 25 kvadrat i hennes område för bara en miljon dollars. Tur att dollarn är så låg!

Heja Sverige!

Jag tycker det här var väldigt väldigt roligt!

Monday, June 16, 2008

Hej Crockett.

Men oj, en linnekostym. Från ingenstans. Det var jag verkligen inte beredd på. Intressant. Och svalt. Tur att jag har ett bröllop att förära med min närvaro så den kan få vara ute lite. Fast nu uppstår ju förstås det delikata dilemma att den vill ha något att ha till. Jag får googla. Om den är vit? Nej. Som i nejnejnej. Jag är inte impressionistmålare, för guds skull. Men jag är i och för sig nästan Don Johnson på den här bilden!

Thursday, June 12, 2008

Jobba jobba jobba

Mitt jobb igen:

R: Jag åt ett helt paket piggelin till middag och kollade framför fotbollen igår.
P: Men shit, var inte det jättekallt?
R: Jo, jag fick gå och lägga mig under täcket och kolla från sängen. Jag såg båda matcherna därifrån.

Haha, fan vilka dumskallar som jobbar hos oss! You gotta love them.

Tuesday, June 10, 2008

Shooting Star

Ja, alltså jag har ju hur mycket bilder som helst. Av varierande gangstergrad. Men den här, en Ruger Super Redhawk Stainless .44 Magnum Revolver, var verkligen helt mad.

Monday, June 09, 2008

Check!

Jo, men så att... Och inte var det särskilt kallt heller!

Nu ska jag snart iväg och skjuta Glock! Återkommer.

Saturday, June 07, 2008

Game On!

Ja, jag saknar England som fan! Och det gör mina grannar också. Jag hoppas på Spanien eller Frankrike. Och Sverige såklart men det känns ju inte så troligt. Tror nog tyvärr det blir tyskarna som tar det. Igen.

Wednesday, June 04, 2008

Andres skriver

"Precis som österrikisk reggae eller en svensk Sauvignon Blanc dras holländsk dubstep med geografiska autencitetsploblem."

Så inleder man en skivrecension!

Breaking news

I min inbox alldeles nyss:

"Håll utkik - det finns en magtröja på kontoret!!!"

Ibland är mina kollegor underbara. Nu måste jag gå och leta!

Update: Jag hittade den!
Update 2:
Herregud det här var ju inlägg 666. The number of the beast...

Monday, June 02, 2008

... eller 4 par skor

Men alltså, menar ni på fullt allvar att man får 4 par Acneskor för samma pris som en Bugaboo-vagn? Det är ju helt galet. Varför har ingen berättat det här för mig?