Thursday, May 11, 2006

Vatos Locos 4-ever!

Har ju tidigare haft djupa ingående diskussioner med mina kära vänner om hur mycket latino och chicano man egentligen kan sporta i sommar. Vågar man till exempel köra vida beiga chinos med ena benet uppkavlat? Eller räcker det med ett par espandrillos? För gangsterlatinolooken är ju klockren just den här sommaren. Den funkar ju förvisso alltid men i år är den ju verkligen the shit. Och dom här dojjerna är ju liksom mer... eeehh... Marc Anthony...

Eftersom jag vet att det bland alla tusentals besökare finns minst 3 med uppenbar känsla för stil på den här bloggen så har ni härmed fått makten i era händer... Köpa eller inte köpa?

5 Comments:

Blogger sara said...

Köper du chinos pratar jag aldrig mer med dig. Men visst, har hört att Dressman har supertrevliga. Kan du ju köpa radhus på en gång också. Espandrillos är kung iaf.

May 11, 2006 4:32 PM  
Blogger Peter said...

Du kan vara lugn. Det blir inga chinos. Men eftersom du är en av de tre med koll så börjar jag närma mig espandrillos... För jag vill ju ha dom.

May 11, 2006 8:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det är nog så snubbarna i Compton tänker när de tjackar chinos. "Köper jag de här nu så kommer inte folk att prata med mig längre." Ett säkert sätt att bli en outlaw. Know your enemies – sporta chinos.™

May 12, 2006 1:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Men det är ju uppenbart att det handlar om gängtillhörighet. Vare sig man är gangster eller jobbar som säljare på El-Giganten.

May 12, 2006 1:29 PM  
Blogger Peter said...

Och i det fallet väljer jag Compton. Alla dagar i veckan.
Fast iofs vi kanske också skulle köra chinos som arbetskläder... Mike bor ju i staterna så han är ju game... Och det finns säkert snygga till tjejer också. På typ cubus.

May 14, 2006 6:41 PM  

Post a Comment

<< Home