Tuesday, May 30, 2006

Scary Spice vs James Blunt

Även om tjejer och killar från Essex kan vara mer än lovligt dodgy så är det ändå nåt visst med deras jag skiter väl i dig- och I'll smack you in the face-attityd. Visserligen kan dom fullkomligt skrämma slag på mig men det är väl något jag får leva med om jag ska upprätthålla min passion för arbetarklassengland.

Till saken. Den förträffliga radiokanalen Essex FM har förbjudit alla låtar med James Blunt. Lyssnarna står helt enkelt inte ut längre. Och för det har både radiokanalchefen och deras hårdsminkade, guldringsbärande och allmänt scary lyssnare all min respekt. Nu skiter jag ju egentligen högaktningsfullt i vilken musik folk lyssar på, det är ju faktiskt deras ensak. Men lite roligt är det ändå, tycker ni inte?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hehe. Bra att du rapporterar om people-power. Kanske kan sprida sig till Sverige också. Alla artister som bara gör samma låt om och om igen borde begränsas. Ett fenomen som framför allt verkar drabba blödiga män. I Sverige har vi ju en egen Blunt i form av Patrik Isaksson. Män som dyrkas av både tjejer och killar - och givetvis INTE på ett bögigt sätt. Fast egentligen är nog både Blunt och Isaksson homoerotik på hög nivå. Jag sätter nog punkt här och tar det med Bob Lee över en pint istället.

May 31, 2006 6:30 PM  
Blogger Peter said...

Låter bra. Vi har nog en del att disskutera my friend...

Och allt kommer att bli bra. Allt kommer att ordna sig. Säger som Bobby Gillespie - "I'll Be There for You". Alltid. Always. För evigt.

Och det gäller några till. Ni vet vilka ni är. Borde länkat en mp3a.

June 01, 2006 5:24 PM  

Post a Comment

<< Home