Monday, April 03, 2006

Jag tror det...

Men jag antar att jag gillar faktumet att Miuccia Prada fått en förfrågan av H&M att designa en kollektion. Kan bli bättre än Stellas och kan innehålla en herrlinje som Kalles. Vi får väl se...

Update: Och ja, bilden har inte det minsta med texten att göra. Den ligger mest här för att jag ska kunna testa lite. Om nån nu skulle läsa det här en massa månader senare...

5 Comments:

Blogger sara said...

Jag antar att jag också gillar det faktumet... Och jag antar att det är dags att lära känna någon som jobbar på HM och som kan typ lägga undan saker under disken. För som vi alla minns så var Stella-historien ingen rolig sak... slagsmål, gråt och tandagnissel. Och köpta Stellakläder i helt fel storlek bara för att det var det enda som fanns kvar. Känner du nån bra på HM, Bob?

April 03, 2006 6:08 PM  
Blogger Peter said...

Min syster är bra. Fast då får vi ju dra till Paris förstås...

April 03, 2006 7:53 PM  
Blogger sara said...

Är det Prada så är det. Och har hon ett hemligt fack under disken på sitt HM i Paris så är det ju givet. Det är vad jag anser iaf.

April 03, 2006 8:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Håller tummarna för att planerna blir av..men sen börjar ju då nästa problem..att få de plagg man vill ha i rätt storlek...får oxå läea känna nån på hm tror jag;)!

April 03, 2006 9:45 PM  
Blogger Peter said...

Min syster har sjukt många hemliga fack på sitt hm... Så det ska nog ordna sig!

April 04, 2006 9:56 AM  

Post a Comment

<< Home