Friday, February 27, 2009

Happy

Just det, jag stylade ju en plåtning i onsdags också ju... Det var roligt. Då såg de ut ungefär så här. Mycket färger skulle det vara och då blev det det. Men jag är inte direkt Karolina.

Jenny min Jenny

Idag borde vi prata om Jenny Wilson. Och igår och imorgon också för den delen. Gode tid vad Hardships! är bra. Modern popsoul feat. musikalen Hair. Fantastiskt!

Sunday, February 22, 2009

Låt den rätte komma in-vinter

Tror jag ska sluta prata om vår och sprickande isar. För det blev ju värsta Låt den rätte komma in-vintern idag ju. Och det var ju faktiskt inte alls så dumt. Och för att accentuera stämningen fick jag även med en något suddig liten vampyr brevid lekställningen. Det du, Hoyte van Hoytema!

På tal om film. Kollade på Slumdog Millionaire innan. Den var också snyggt plåtad och fin, om än något förutsägbar och vinner nog med all säkerhet något i natt. Den, underbara Wall-E och Benjamin Button-filmen.

Wednesday, February 18, 2009

Snart ju.

Kolla! Isen spricker utanför mitt kontor. Alltså är det snart vår och alltså blir det snart varmt och alltså kommer det snart upp miljarder med vårblommor i min trädgård. Shit, jag tror ja ska gå all blombananas på den här bloggen i vår. Vårblommor och min dotter - det går bra nu!

Thursday, February 12, 2009

Nu tror jag nog va?

Nej, här kan vi ju inte sitta hela dagen... Först går vi till Camilla Norrback sen Rookies&Players på Cafe Opera! Ska ni med?

Wednesday, February 11, 2009

Raf Simons och färgerna

Det här är ju förstås fantastiskt. Och mode. Raf Simons för Fred Perry. Jag kanske till och med kommer att använda den fler gånger än min Peter Jensen för Fred Perry. Som var väldigt gul och har använts en gång. Den här är ju jag.

Och förlåt, Manolo!

Ja, jag vet att det är dåligt med fashioninlägg här just nu. Och har varit ett tag, to be honest. Jag förstår att en knatte käkandes på en hand inte var det ni var ute efter. Men förr eller senare ska jag belöna ert tålmodiga klickande. Och då jävlar ska jag skriva "välskräddad" fler gånger än Daniel Lindström!

Tuesday, February 10, 2009

Not quite drop crotch!

Ja, vad fan ska jag göra? Eftersom jag inte gör ett skit förutom åka till jobbet, jobba, åka hem från jobbet, hänga med M.I.A. och Ester, kolla på tvtv, byta blöjor, leka med med Ester (Ester kollar på sin mobil och ler), titta på M.I.A. som blivit Anna Vnuk, somna, vakna, somna igen, lyssna på Ester som gör, eh... ljud?, somna igen, vakna av Kanye West som säger godmorgon på min mobil (och så da capo från "åka till jobbet...") så är det väl lika bra att ni får en bild till på det lilla flickebarnet kallat Ester.

Här på ett strålande humör ätandes på sin pappas hand. Hon gör sånt. You can't blame her. Funderar ju på att själv ta efter. Hade ju varit oerhört intressant att sitta i möte med den där engelska byrån jag jobbar med och helt plötsligt, och synnerligen ogenerat, frenetiskt börjat tugga på högerhanden som om det inte fanns någon morgondag.

Det är för övrigt 9 gravida på mitt jobb just nu. Det är faktiskt helt stört många. Är det ens lagligt? Och inte en enda kommer att få heta Kevin. Taskigt.

Tuesday, February 03, 2009

Ester och möbelkalasen

Hmm... Möbelmässa bebis bebis möbelmässa. Alla gratisfesterna den här veckan bebis bebis alla gratisfesterna den här veckan... Alla dessa val. Jag får gå på arbetstid med andra ord, så får det bli!

Sunday, February 01, 2009

1 feb

Idag har jag, M.I.A. och Ester mest gått omkring i snön och skymtat lite sol och blå himmel. Och kastat lite stenar på isen på Mälaren. Ja, bara det faktiskt. En bra söndag!