Tuesday, February 10, 2009

Not quite drop crotch!

Ja, vad fan ska jag göra? Eftersom jag inte gör ett skit förutom åka till jobbet, jobba, åka hem från jobbet, hänga med M.I.A. och Ester, kolla på tvtv, byta blöjor, leka med med Ester (Ester kollar på sin mobil och ler), titta på M.I.A. som blivit Anna Vnuk, somna, vakna, somna igen, lyssna på Ester som gör, eh... ljud?, somna igen, vakna av Kanye West som säger godmorgon på min mobil (och så da capo från "åka till jobbet...") så är det väl lika bra att ni får en bild till på det lilla flickebarnet kallat Ester.

Här på ett strålande humör ätandes på sin pappas hand. Hon gör sånt. You can't blame her. Funderar ju på att själv ta efter. Hade ju varit oerhört intressant att sitta i möte med den där engelska byrån jag jobbar med och helt plötsligt, och synnerligen ogenerat, frenetiskt börjat tugga på högerhanden som om det inte fanns någon morgondag.

Det är för övrigt 9 gravida på mitt jobb just nu. Det är faktiskt helt stört många. Är det ens lagligt? Och inte en enda kommer att få heta Kevin. Taskigt.

2 Comments:

Anonymous MiaShopping said...

Nio stycken?! Jag som tyckte vi var många på mitt jobb (6 st). Ester är sååå söt!

February 10, 2009 9:57 PM  
Blogger Peter said...

Miashopping: Ja, jag vet, det är helt bisarrt! Det är gravida magar precis överallt. Jättefina är de!

Och ja, visst är det inte bara jag? Och hon blir bara gladare och gladare och roligare och roligare.

February 11, 2009 9:55 AM  

Post a Comment

<< Home