Monday, December 29, 2008

Representing

Japp, officiellt representerar jag och Ester numera som synes Modette Market. Vart vi än går på våra utflykter. Det var för övrigt grymt vinterväder idag. Mer sånt, mycket mer sånt, tack så mycket.

Tuesday, December 23, 2008

Fashion-julfest

För övrigt hade vi julfest på kontoret i fredags kväll. Det var fashiontema och alla var helt stört snygga. Vi hade dessutom Project Runway-tävling där vi fick en designer (i vårt fall Gaultier) och hade 1 timme på oss att sätta ihop en herr- och en damkollektion och sen visa upp den på den uppbyggda catwalken.

Självklart var jag modell förr herrkollektionen. Och lika självklart får ni inte se några bilder, haha. Men visst blev vårt hus jäkligt fashion!

Jobba, kind of...

Vi är typ 4 på kontoret. Och det finns hur mycket godis som helst. Har ju varit pappaledig i snart 3 veckor så jag är inne och rensar inboxen. Stannar lite till. Bara lite lite till. Sen jul!

Sunday, December 21, 2008

Becks nya kläder

You gotta love him! Det blir liksom inte mer action figure än så här. Trots att det är en riktig Beckham på bilden. Bättre än Lanvin-dockorna ju.

Tuesday, December 16, 2008

Be my baby!

På den första byrån jag jobbade som copywriter hade jag Akta som kund. Ni vet (eller det kanske ni inte alls gör förresten) företaget som bland annat gör bilbarnstolar. Jag var ganska bra på bilbarnstolar och barnsäkerhet där för ett tag sen. I alla fall i mina texter. På den tiden, och förmodligen fortfarande, var Babybjörn deras största konkurent och följaktligen var jag ganska bra på även Babybjörns grejer. Men helt inställd på att Akta var the shit. Det är jag inte längre. Alls faktiskt.

För nu har de släppt en styggelse till barnvaktbabysitter-grej. Kolla bara här. Nån slags hårdplastsak med plysch som gungar barnet en halvmeter upp i luften och som man kan koppla sin mp3-spelare till och som ser förskräcklig ut och som bara väntar på att gå bananas och slunga min knatte till utanför tomtgränsen. Not on my watch, tack så mycket.

Så välkommen Babybjörn. Vi kan nog bli kompisar till slut.

Friday, December 12, 2008

My Girl!

Ja, alltså, ungefär så här ser vår lilla familj ut just nu. Gäspandes. Den här lilla tjejen gillar nämligen bara att sova ibland. Resten av tiden vill hon helst äta. Och lyssna på Lykke Li och Glasvegas. Vilket ju faktiskt funkar alldeles alldeles utmärkt. Nu ska jag gå och prova min smoking!

Wednesday, December 03, 2008

Beredd!

Jag vet. Tänker inte ens kommentera det. Men nu finns det i alla fall en styck italiensk vintageväska som nog fungerar utmärkt som skötväska. Gott så.