Friday, November 21, 2008

Comme des Peter

Jag tror jag vill ha en drink. Nu! Kolla vilken funderande kille. Smygplåtad av en av kollegorna. Fin va?

Wednesday, November 19, 2008

Eller inte

Hej. Kommer snart tillbaka. Ska bara fixa lite först. För övrigt kan jag inte bestämma mig om jag ska behålla den där Commes des Garcons-kostymen. Trots att den ju sitter perfekt. Är rädd att jag ska tröttna på de där vita knapphålen. Det är ju lika svårt som att komma på namn till sin blivande knatte ju...

Friday, November 07, 2008

Beckmansvisningen

Gillar verkligen Beckmanselevernas idé om visningen på Skattekontoret. Nästa gång är de väldigt välkomna till oss. De kommer att få exakt lika förundrade blickar. Tror jag. Här är filmen.

Tuesday, November 04, 2008

My Toyota

"Det är vad kreatörer eftersträvar. Om Saved By Zero får folk att vilja köra in gafflar i ögonen – så är det ett lågt pris att betala."

Men ja! Det är ju det jag alltid har eftersträvat. Tänk att jag inte visste det. Med anledning av att Toyotas reklam har så dålig (alltså bra) musik till sin senaste reklamfilm att amerikanerna blir helt tokiga.

Läsa!

Jag borde tagit ett kort på min kvällsläsning. Senaste Bon, Yesim Bilgics Pause/Play, den där maffiaboken - Gomorra heter den va? Och så nya katalogen från BabyBjörn. Det går bra nu!