Tuesday, September 30, 2008

Plus 1

Man skulle ju kunnat tro att jag har försvunnit. Det har jag inte. Har bara varit på ett ofrivilligt studiebesök på Karolinska Huddinge några dar. Nu är jag, och framför allt M.I.A. (+1 för att prata gästlista) dock tillbaka i verkligheten igen. Väntar jättegärna minst en månad till innan jag sätter min fot där igen. Trots att det såg oerhört coolt ut 1973.

Tuesday, September 23, 2008

Nitty Gritty Love

Ja, men en bättre födelsedagspresent än att Nitty Gritty öppnar igen kunde jag ju knappast få. Grattis till mig! Läs mer här.

Friday, September 19, 2008

Mingus, sexfemman och jag

"Han är en kickers och han kliver på i Vårby gård, han drar till Lidingö och snor några Goose-jackor"

Close enough! Dags att dra, lobbyn om 5!

Come to Daddy

Visste ni att majoriteten av barnen som föds på Karolinska Huddinge föds till tonerna av Lugna favoriter? Jag tycker det låter helt sjukt, but who am I... Jag tror att det här är mer M.I.A.'s läge när hon väl får värkar. Och så den här i stället för profylaxkurs. Så.

Tics-mannen

Japp, han är tillbaka... Idag lyssnade han på Kanye West i sin ipod och gick bakom en tjej i trappan under textraden "... got more ass than the models...". Nu har ju förvisso de flesta tjejer det, men hon som vände sig om såg ändå inte ut som att det var fredag och hon var kär.

Thursday, September 18, 2008

Inte flyga

Den här rackaren jagade mig igår kväll. Tror jag måste sänka volymen på min ipod för jag blev inte positivt överraskad. Och inte det minsta sugen på att åka själv.

Tuesday, September 16, 2008

Your Arsenal

Och om några minuter inleds Champions League-säsongen. Och jag tvättar. Tror inte det kan bli bättre...

Inside Out

"Det här är totalteater. Det är cirkuskonst på högsta internationella nivå." Kolla vad hon kan, my M.I.A. Här och här kan man läsa.

Friday, September 12, 2008

Smart där...

Ja, man ju alltid locka med ett krig mot Ryssland och hänvisa till Guds stora plan i jakten på presidentposten... Det går säkert hem. Gode tid.

Wednesday, September 10, 2008

Patrik Ervell

Och när det blir vår så tänker jag se ut så här varje varje dag. Från Patrik Ervells NY-visning för några dar sen. Jävligt bra faktiskt. Och om jag hade varit tjej så hade jag också varit helt bananas över Marc Jacobsvisningen. Tror han har alla säsongerna av Amish in the City. Och kunskapen om hur man gör monstruösa remixer.

Tuesday, September 09, 2008

Skor som heter Jeremy

Och nu har jag köpt de här! Så bring it on, hösten. Jag är oerhört väl förberedd. Jag köpte nästan en Whyred-jacka också men insåg att det var typ 2 års kläder för en knatte så vuxet nog struntade jag i det!

Friday, September 05, 2008

Kontaktlins-smycke

Varför kom jag inte på det? Det är ju en helt strålande idé.

Läs mer om detta förträffliga smycke här.

Thursday, September 04, 2008

My hood

Men va fan, är det inga medier som rapporterar om kungens besök i Sätra och Skärholmen idag??? Vad är det för prioriteringar. Jag undrar ju hur det gick ju.

Wednesday, September 03, 2008

Språkvård

Hej! är tydligen det bästa sättet att inleda ett mejl enligt Språkrådet, som nu kommer med skrivregler anpassade till ny teknik. Hej följt av namn funkar också.

Här kommer några fler lämliga tips.
Välj en lagom personlig ton. Innehållet ska vara relevant, skriv det som läsaren behöver veta i just denna text. Sammanfatta gärna det viktigaste tidigt i texten. Längre texter bör ha informativa och relevanta rubriker och mellanrubriker samt innehållsförteckning.

Säg till om ni saknar informativa och relevanta mellanrubbar och innehållsförteckning för då kommer det självfallet!

Tuesday, September 02, 2008

Urban Assault

Sån här tapet kanske jag ska ha i köket. Med det fantastiska mönstret Urban Assault av en grafisk designer från Barca som heter Alex Trochut. Komplett med knogjärn och allt!

Monday, September 01, 2008

Kanske kanske inte

Om jag skulle köpa skor, undrar om jag skulle köpa någon av de här två då... Eller om jag skulle köpt några andra... Måndag kväll var det ja, tror jag fortsätter kolla på Vetenskapens värld. Väldigt intressant om gravitation är det. Tydligen. Skulle ni köpt? Om ni var jag alltså...