Tuesday, July 29, 2008

Skateboard P och jag

Jag vet, jag är skittråkig just nu som inte skriver nåt. Men jag bara badar. Och jobbar lite. Och dricker lite drinkar på kvällarna. Inte direkt nåt att skriva spaltmeter om. Ni får lyssna på den här så länge.

N.E.R.D. feat Julian Casablancas & Santogold - My Drive Thru

Saturday, July 19, 2008

Handyman!

Jo, men då är jag tillbaka i stan igen då. Har lämnat tillbaka hyrbilen. Har planterat växterna. Klippt gräset. Och, just det, tittat när låssmeden borrade sig in genom vår dörr...

Som tur är hade vi nya stolar att ligga och vänta i. Dessutom fick vi gravidrabatt och visdomsord på köpet. Handy handyman!

Monday, July 07, 2008

Borta hemma borta

Visste man inte bättre kunde man ju lätt få för sig att jag hade dragit. Liksom bara så där. Vilket jag ju såklart inte gjort. Har bara lite annat för mig, det där kallat semester ni vet. När man målar om kök, åker på cykelutflykter, badar i skärgården, går på visningar och tillhörande kalas med vänsterhanden, äter våfflor och spelar fotboll med underbara små knattar och äter upp alla små smultron i vår trädgård. Ja, mest det. Fast nu åker jag igen. Hoppas ni har det fantastiskt. Ni med.