Wednesday, May 28, 2008

Representing Söderort

Kanske den coolaste servisen jag har sett. Det står ju mitt namn in bold types över den. Synd bara att min inredare och granne har sån ypperlig koll att han redan hunnit före. Finns att köpa här.

Monday, May 26, 2008

Så ja!

Friday, May 23, 2008

Who let the dogs out.

Ibland är det faktiskt fine and dandy! Som fan liksom. Igår var en sån dag. Gulled hade fest med oss på vår takterrass och sen drog vi vidare till F12. Och jag fick en vovve!

Wednesday, May 21, 2008

Beckmans och Åsa

Jag och M.I.A. fortsätter flänga runt som inga andra. Det är ju jättebra att vi har ett helt hus och en trädgård som är ensamt hemma och väntar på oss. Känns som ett bra köp. Japp! I alla fall. I måndags var vi på Beckmansvisningen som var helt okej. Ganska nedtonad och väldigt bärbar faktiskt. Det brukar ju vara lite sådär med den saken, vilket jag gillar, men nu var det helt okej. Bra visning. Och den här klänningen, av Cecilia Hummel, vill M.I.A. ha hela sommaren.

Och igår var vi på Strindbergs Intima och kollade in
Den bergtagna med bland andra Åsa Persson. Och utan att vara alltför partisk så är ju hon lätt en av de allra bästa skådespelarna i det här landet. Shit, vilken nerv och vilken närvaro. Dessutom vill jag se mer teater av Mira Eklund, som dessutom sjunger i The Tourettes. Även om hon verkade helt tokig i den här. Det är sista föreställningen ikväll men om ni inte ska kolla in konstfackselever eller titta på Man U mot Chelsea så gå och se. Enormt bra var det.

Sunday, May 18, 2008

Mer naket än Agyness

Alltså den är ju helt mad den där bilden. Så jävla grym. Originalbilden och förlagan till den som syns överallt med en naken Agyness Deyn hoppandes från ett hustak och som ska vara med i ett kommande nummer av POP Magazine. Helt fantastisk. Och lika läskig och tragisk på samma gång. Men den lilla tjejen överlevde mirakulöst nog i alla fall. Stanley J. Forman fotograferade sig in i historien och fick självklart pulitzerpriset. Ska bli kul att se hur ad:n på POP Magazine och Ryan McGinley, som plåtar nu har tänkt.

Friday, May 16, 2008

Aesop

Jag var förresten och lyssnade på grundaren av Aesop, som gör skin care products och annat fiffigt, igår. Han pratade butikskoncept och inredning. Han var helt galen. Och begåvad. Hos honom får nämligen ingen butik vara den andra lik. De ska dessutom spegla omgivningarna och kontexten där de placeras, vilket ju låter självklart, men med tanke på dagens butiksutbud med likriktade kedjor och inredningsformat inte direkt låter sig göras varje dag. Men så gör han. Kolla själva. Han blandar vintage med mdf, glasflaskor med uppskurna sekelskiftesmöbler.

Dessutom väljer han själv ut samtliga låtar som spelas i samtliga butiker worldwide. Tror han tycker att det ligger i detaljerna.

Tuesday, May 13, 2008

Thommy och Lasse

I fall ni har missat, eller funderar över, vad Thommy B tycker om Lasses dagbok kan ni nu läsa det här. Som ledtråd kan jag ju säga att han tycker den är sådär...

Monday, May 12, 2008

!

Fatta att en pilgrimsfalk kan flyga så snabbt som 330 km/h. Det är ju helt koko... Som en Ferrari liksom.

Thursday, May 08, 2008

Not Your Average Freddie

Och när ni tröttnat lyssna på Fuck Buttons finns ju alltid The Radio Dept. Freddie and the Trojan horse. Som ju låter lika bra som The Radio Dept. brukar låta.

Political Fashion

Och här finns det mer snyggt. Jättefina Skin King av Walter Van Beirendonck and Bart Hess till exempel. Och så Nick Knights White Wedding-projekt med Kate Moss för Agent Provocateur förstås.

Snygg Peter

Bara så ni vet så är jag skitsnygg idag. Det ser ut som om jag klivit rakt ut ur ett modemagasin! Skönt med kollegor som vet hur man ger komplimanger. Jag kan ta det, baby. Keep it coming.

Det firar vi med lite mer Fuck Buttons.

För övrigt gäller bikiniförbudet på träbryggorna runt mitt jobb även denna vår/sommar. Att ni aldrig lär er. Det är orättvist att ni får vara ute i solen förstår ni väl. Förbudet gäller självklart även snubbar som sitter och softar i bar överkropp.

Monday, May 05, 2008

Mera ledigt, tack!

Får man semester nu? Det är nu det bara är jobba några dagar, fylla i vilka konton man jobbat på och sen gå tidigt ut i solen och sen semester väl? Det måste var nu. Det känns så. Schyssta...

För övrigt har jag rivit altanstaket med hjälp av furiösa dropkicks, funderat över hur fan man lagar en diskmaskin, planterat äppelträd och planterat tomatplantor. Och dansat till Adeline Supreme såklart.

Och hittat mitt första grå hårstrå! Yeeeeaahhh, boi!