Monday, March 31, 2008

I belong

För övrigt är Ritonremixen av You Belong med Hercules and Love Affair helt helt makalös. Hoppa över till Discobelle om ni inte redan vet hur den låter. Undrar om jag ska spela den när det där jättestora arkitektkontoret med glashus ska ha öppet hus. Det blir säkert succé. Vill ni komma?

Sunday, March 30, 2008

Inner City Life

Jo, men vi bor ju i Stockholm då... Skönt att man går vilse i en stor jävla urskog då, när väl våren kommer. Herregud.

Thursday, March 27, 2008

Kleerup

Hördu du, Kleerup, kan inte du ta och läcka lite mp3or? Jag ser nämligen vansinnigt mycket fram emot ditt album. Under tiden funkar den här skapelsen med Titiyo - av Fredrik Skogkvist, som dessutom snart ställer ut på Riche - alldeles utmärkt.

Kfem

Alltså det där Kfem. Det ska, enligt dem själva, utvecklas till att bli Sveriges mest spännande shoppingsställe för mode, skönhet och accesoarer. Jag vet inte riktigt jag... Förstår inte riktigt varför de valt att satsa på nästan exakt samma kedjor som finns i your average köpcentrum om de har så höga mål och ambitioner. Och exakt hur spännande känns det att gå till en butik som i mars 2008 väljer att kalla sig Ztatus Clothing? Det kanske är jag, men det känns som nån tänkt fel nån stans på vägen. Eller också blir det helt fantastiskt där ute, vi får väl se...

Tuesday, March 25, 2008

Ja tack!

My boy Ben drog till Malta. Jag var tvungen att kolla om det snöade hos honom också. Det gjorde det inte. Inte det jävla minsta. Och så kan han kolla på Frankrike mot England med de gamla kolonialmännen över en pint i morgon. Själv tänker jag testa Malmö. Undrar om Danmark också spelar...

Monday, March 24, 2008

Ge mig vår!

Men please, sluta snöa nu... Jag vill ha vår nu. Jag har ju en hel massa tuffa växter att flytta ut i min gigantiska trädgård. Och vi har satt upp alla bokhyllorna så nu står det inte en massa kassar med böcker framför alla dörrar ut. Snälla snälla, ge mig vår så jag kan ha kalas i trädgården. Jag kan sätta upp kulörta lyktor om du vill...

Thursday, March 20, 2008

Avd. Glad påsk

Eller som Bush uttrycker det: The battle in Iraq is noble, it is necessary, and it is just. Hoppas Jesus är okej med det.

Och när jag ändå är igång. När de statskontrollerade tibetanska medierna skriver att upprorsmakarna ska bli seriously punished för att de säger vad det tycker, så är jag fan inte helt säker på att jag vill veta vad de exakt menar med seriously punished. Känns inte okej. På nåt sätt faktiskt.

Wednesday, March 19, 2008

Peter jobbar

Om ni nånsin funderat över hur Peter ser ut när han jobbar ytterst koncentrerat, samtidigt som han är trött efter att ha skrivit om miljarder texter och försökt fatta hur editeringsklienten till vår sajt funkar, så ser han ut ganska exakt så här. Jag tror han behöver påsklov...

Monday, March 17, 2008

Kiki Smith for Studio Printworks

Titta vilken fantastisk tapet jag hittade här. Kiki Smith för Studio Printworks. Skulle passa alldeles förträffligt på en vägg i ett hus i södra Stockholm, till exempel mitt.

Jodå!

Om jag har träningsverk? I kid you not! Det gick två åk sen behövde jag aldrig mer tvivla på om jag var 19 eller om jag möjligen var ett par år äldre.

Update: Ja, men exakt! Det var ju så här jag kände mig igår, haha...

Thursday, March 13, 2008

The Wall

Sist jag var hemma var det inte ett hål i min vägg. Det verkar det vara nu. Nån måste ha egna nycklar till vårt hus och håller på att utföra stordåd medan jag sitter här. Det är mycket mycket bra!

Die pelargon, die!

Precis vad jag hade behövt. Hade jag inte åkt snowboard i helgen hade jag traskat iväg till Bergianska trädgården och kollat in krukväxternas dag, som är nu på söndag.

Har skitmånga frågor om just det där. Till exempel varför dör mina orchidéer? Vad heter de där små gula sakerna som precis poppat upp i vår trädgård? Och kommer mina pelargoner överleva trots att jag rivit upp dem med rötterna och kastat dem in nån slags lufttät behållare?

Tuesday, March 11, 2008

Uglycute

Vet ni. Mina kära vänner på Uglycute ställer till med vernissage. Och inte vilken sådan som helst utan postmodernistiska pionjärarbeten av Curt Lagerström & Anders Söderberg från slutet av sjuttiotalet. Jag lovar, ni vill inte missa det. Kolla mästerverken på bilden till exempel.

Vernissage nu på lördag vid ett hos dem på Kvarngatan 14.

Monday, March 10, 2008

Schyffert igår

För övrigt är Henrik Schyffert helt jäkla strålande i den där 90's-föreställningen. Oerhört välskriven och ibland smärtsamt öppenhjärtig. Och så är han ju snabbtänkt som få. Grymt imponerad är jag.

Friday, March 07, 2008

Inte inte!

Jag vet, det kommer inte som nån direkt överraskning... Ni har ju läst det här förut. Men jag fattar verkligen inte såna här produkter. Eller jag fattar ju att de vill sälja lifestyle-annonser. "Liksom de allra flesta helgmagasin ligger fokus i Latte på det goda i livet, njutning, resor och mat." Så likriktade att det är ett skämt. Och hur fan kan man döpa en bilaga till Latte år 2008? Det är ju så dumt att det blir roligt.

Kanske

Undrar om jag ska gå och kolla in mighty mighty Kleerup ikväll... Det kommer förmodligen att svänga helt stört och kanske kommer Robyn förbi och säger hej och sjunger lite.

Wednesday, March 05, 2008

Prioritera, mister!

Yeah! Som jag har väntat. Jag har fått en preview på nya veckorevyn. Här ska undersökas ordentligt. Det blir inte nån CL-fotboll för mig i kväll, inte.

Tuesday, March 04, 2008

Jeans

Okej, det är väl inte direkt nån överraskning av svenskarna gillar jeans. Men jag visste faktiskt inte att vi handlade mest jeans i världen och att det förra året såldes 17 miljoner par. I och för sig hjälpte jag nog upp den där summan med 4 par, men det är ändå faktiskt jättemånga. Och bilden är från min Bon-text i höstas. Den är väldigt fin.