Monday, February 22, 2010

I stället för tunnelbana...

Om jag tycker det är tråkigt att SL brakar ihop och man inte kommer nånstans överhuvudtaget? Inte det minsta!

Sunday, February 21, 2010

Första dagisdagen

Jo, den lilla filuren har börjat på dagis. En veckas inskolning avklarad och hon har lyckats somna på madrass på golvet tillsammans med alla de andra små människorna. Helt fantastiskt duktig är hon. Om jag får säga det själv. Och fin!

Sunday, February 14, 2010

New England Away Kit

Och hur söt hon än är i Brasiliens hemmatröja, som hon och hennes lilla brassekusin med stolthet bär, så måste hon nog få en riktig!

Som kanske en sån här. New England Away 2010-12. Blir inte mycket mer '66 än så här. Och i sommar är det VM.

Tvätta, Anyone?

Förresten. Sa jag att vi har en ny tvättmaskin? Inte? Måste ha missat. Säg till om ni behöver ha nåt tvättat, för den rymmer fan hela världen och är snabbare än Ari Vatanen!

Modevecka eller dagis

Om jag är i New York och sen Paris och Milano för att följa modevisningarna? Nej, jag skolar mest in Ester på dagis de närmsta veckorna. Inte en kostym i sikte... Och är det det, lovar jag att ta en bild. Fast jag hade hemskt gärna tittat på Kim Jones kollektion för Dunhill. Och snart åker jag ju i alla fall till London. Kan nog faktiskt bli bra!

Wednesday, February 10, 2010

Vík Prjónsdóttir

Nu var de ju inte riktigt till försäljning igår kväll när Vík Prjónsdóttir hade opening night på Aplace. Dessutom börjar min pappaledighet närma sig tangentbord, typsnitt och alldeles för hårt beskurna bilder. Men ändå... Fantastiska stickade plagg/filtar/you name it att krypa in i. Med humor. En sån vill jag ha. Eller den där med prickarna som Henrik Vibskov remixat. I like!