Monday, November 30, 2009

Fantastic Man

Fan att jag skulle gilla den här så mycket. Eller Gypsy Water för den delen. Går ju fantastiskt bra ihop med pappaledig-ersättningen eller vad det nu är man får när man hänger med Ester hela dagarna...

Måndag

Måndag ju. Vetenskapens värld. Om mor och dotter Curie. Man kan ju bli lycklig för mindre. Och Ester har varit på kontoret och lärt sig göra high five av listiga kollegor medan jag tittade åt ett annat håll. Ja, det var väl typ det...

Wednesday, November 25, 2009

Ester och Name the Pet!



Idag fick Ester vaccin mot svininfluensan. Det tyckte hon kändes sådär. Så vi åkte hemma och lyssnade på Name the Pet i stället. Mycket roligare!

Tuesday, November 10, 2009

Sorel!

Kolla den här stöveln från Sorel! Håll med om att det står pappaledig Peter på den. Måste måste ha såna när jag vandrar omkring i vinter. Än så länge är det ju lugnt men håll med om att det är de här jag och Ester ska ha! Bisonläder och fodrad med mjukt fårskinn. Not your average converse som nu... Dessutom var mina första snowboardskor Sorel. Bara en sån sak.

Tuesday, November 03, 2009

Update!



Jo, jag är pappaledig ju! Shit, alltså... Det här kan ju bli spännande. Har hunnit vara på kontoret, har hunnit göra 2 annonser, har varit på teatern, har läst om Mollys olika fordon, har letat efter Mollys panda. Igen. Och igen. Och igen. Och idag har Ester varit alldeles extra jävla fantastisk. Trots att hon håller på att få nya tänder! Dessutom var hon coolast när hon träffade alla nya människor! I morgon kan det bli öppna förskolan, de saknar henne. Förresten, sa jag att vi läste om Molly?