Thursday, April 30, 2009

!

Ytterligare bevis på att jag sitter i ett dårhus. "Jag orkar inte med det här internet. Varje gång jag startar det är det precis samma". En av mina kära kollegor alldeles nyss. En annan vill ha en slokhatt med logga på som han kan ha på stranden i sommar. Visst, serru, en sån kan jag ordna... Tosser!

You will be sorry, Fergie.

Arsene är inte helt missnöjd. Håller med, det kunde varit betydligt värre ju. Ett mål bara. De borde gjort fler för de spelade ju faktiskt briljant fotboll första halvtimmen men Almunia var ju lika bra som han är blond. Men nästa är hemma på Emirates. Kan bli en fantastisk rolig tisdagkväll... Om inte SJ bestämmer sig för att dumpa mig i Katrineholm eller nån annan liten stad på vägen mellan Göteborg och Sthlm.

Wednesday, April 29, 2009

Den där stylingen

Kolla! Nu har våra bilder som vi gjorde till Moelven hittat ut på det där världsomspännande nätet. De där som jag stylade. Väldigt bra blev det måste jag säga helt självkritiskt. Även om det inte direkt var min förtjänst utan våra rent larvigt begåvade 3d-illustratörer. Jag satte ju bara på modellerna kläder. Ju. Fast snart ska vi göra en plåtning till. Och då jävlar...

Tuesday, April 21, 2009

Jobba eller äta gröt

Det är roligt att jobba. Ibland kan man ringa hem. Och då kan man ju till exempel få reda på att dottern är ungefär så här förbannad. Not your average lilla 4,5 månaders dotter om du frågar mig. Varför? Banangröten, som uppenbarligen var the shit, tog slut. Bollocks! Måste skaffa en ny dealer.

Monday, April 13, 2009

B!

M.I.A. är en pavlovhund. Satte precis på den här så Ester skulle få dansa lite. Vilket hon med glädje gjorde. M.I.A. tittar upp, ungefär lika glad som när Scooby Doo kommer på något, och säger Mmm, gympa! Bra där, SATS! Så nu går jag, Ester och Britney på en promenad i el Barrio ett tag...

Thursday, April 09, 2009

Åka bil.

Ja, man vet ju att allt inte är som det en gång var när man bokar hyrbil och de ser ut så här. Och heter saker som flexifuel. Och man kan klicka i bilbarnstolsrutan. Herregud... Jag förutsätter att det finns en jävla massa högtalare i den där jättebilen annars blir det en väldit lång resa.

Borta tillbaka

Jaha. Här åker man till Göteborg för att tokformgiva en årsredovisning på en dag och så är det hela havet stormar i min länklista. Oväntat. Trots att jag ju visste om det. Var bara inte beredd... Satt ju och funderade på radavstånd och Clarendon. Semibold. Jag vill också flytta. Jag kan ha en pappanochEster-blogg. Säkert fler träffar än hon den där blonda ju. Här är de nu.

Sunday, April 05, 2009

Men Grattis!

Fyra månader ju. Är ju bara en tidsfråga innan hon också kommer att smsa och berätta att hon köpt kjolar från Fifth Avenue Shoe Repair medan jag sitter på jobbet och skriver texter om arkitekttävlingar i finska städer. Gode tid...

Thursday, April 02, 2009

Världens bästa!

Eftersom mitt hus bestämde sig för att ha en egen earth hour igår (mitt under Englandsmatchen dessutom) så kommer här en hyllning till Fredrik, min egen handy man! Fan, vad bra du är!