Monday, January 26, 2009

Fashion week

Jo, men jag hade väl också kunnat tänka mig Acnes presentation på Millesgården, FASRs picasso-inspirerade kreationer, Rodebjers ridhjälmsfrenzy och glas efter glas med champagne.

But then again...

Sunday, January 18, 2009

Ge mig!

Det går ju sådär med inläggen på den här bloggen. Och de moderelaterade försvann ju nånstans bland visningarna för våren -09 vilket ju är evigheter sen eftersom det nu redan är våren -09. Så ni fattar.

Min dotter har helt gått om mig i klassen bäst klädda i familjen. By far. 6 veckor gammal och redan modellplåtningar inbokade. Hur fan ska det här sluta. Jag behöver nåt som kan sätta igång den här våren lite. Piller. Eller möjligen en ny kavaj. Och min frisör tillbaka från sin mammaledighet, tack!

Saturday, January 10, 2009

Wee Rule

Och så höjer vi! Ester och jag dansar till the Wee Papa Girl Rappers! Gode tid vad det svänger. Fast vi kör såklart Ragamuffin-remixen.

Saturday, January 03, 2009

Plastgrejerna?

Ni vet den där reklamen för centralbadet som är lite överallt. Där man kan simma och bada bastu och få en massa sköna behandlingar. Så långt är jag med. Men. På slutet av reklamen ligger det en tjej och har några plastgrejer över tuttarna. Wtf? Vad är grejen med det? Vad egentligen gör plastgrejerna?

Friday, January 02, 2009

Le Chef

På tal om kokbok. Rotmos med rimmad fläsklägg. Det är fan varken Sopranos eller Gomorra. Mer som om Vilhelm Moberg skulle styrt upp en kokbok tror jag...

Gomorra

Alltså, jag vet, det är en helt vrickad verklighet som filmen (och boken) så klart är baserad på och skildrar. Men så jäkla vass var den ju inte. Helt okej men inte så driven och näst intill tråkig bitvis till och med. Det känns som om man kanske kunde gjort mer. Även om det förmodligen är betydligt mer verklighetstroget och realistiskt än drivna och väldigt välproducerade Sopranos. För att ta ett ganska närliggande exempel. Och det blir nog inte lika många Gomorra-kokböcker... Fast roligt att ha läst boken och nu sett filmen. Behöver dock inte se om den än på ett tag.

Thursday, January 01, 2009

I år

Tjugohundranio alltså. Känns ju som ett bra årtal. Kanske socialnämnden i vårt hood kan bestämma att jag är pappa till min dotter i år. Känns ju väldigt 2009 att det är de som bestämmer det menar jag... Så Gott nytt år till er. Och just det, idag öppnar ju Hammarbybacken. Note to self: Köpa snowboard till Ester.