Thursday, March 30, 2006

Off I Go!

Wednesday, March 29, 2006

God Save the Queen!



Så här nånting. Eller... Världsklass. Varför är man inte engelsman. En dag som denna. Nu går jag och klipper mig!
bild från www.burberry.com

Oh, Arsenal We Love You!


2-0! Så enkelt. Och mode och fotboll hör ju ihop. Liksom mode och musik. Såklart. Och var man bara en smula nervös över hur Arsenal skulle stå sig mot Juve, kan man ju sitta och jobba med ett leende över hela ansiktet idag. Lille Cesc fixade ju hela kalaset... 18 år. Man blir ju tårögd!

Tuesday, March 28, 2006

Om du hade glömt...


Två dagar kvar... Inte så tråkigt. Alls. För oss som har biljetter!

THE SILENT SHOUT TOUR:
30TH MARCH - STOCKHOLM - SOLD OUT!
31ST MARCH - LUND - SOLD OUT!
6TH APRIL - BERLIN- SOLD OUT!
10TH APRIL - LONDON - SOLD OUT!
12TH APRIL - GOTHENBURG - SOLD OUT!

Inte riktigt svart...


Eftersom det inte är vår riktigt ännu (ska kolla... nope!) så kanske du fortfarande faktiskt behöver en tröja. Tills vidare. Och det behöver ju faktiskt inte vara krångligare än såhär. 100% Merino, v-ringad, 398 kronor, går att tvätta i maskin och finns i typ 300 färger.. Nästan. Kolla närmaste välsorterade h&m. Till exempel Hamngatan, på ett bord rakt nedanför rulltrappan...
bild från www.hm.com

Eller hur!



Hade ju lovat mig själv att jag inte skulle. Inga dofter, inga hudkrämer och inget smink för snubbar, god damn it! Men jag gör det ändå. Se det som att jag helt enkelt inte kunde hålla mig. Ibland kan man inte det. Ibland måste man. Och det är ju ändå extremt mycket bättre att bejaka än tvärtom, n'est pas? Dior Homme. Lite snyggare, lite mer nattklubb och enormt mycket sexigare. Det är ju iofs inte jordens absolut senaste parfymsläpp men ett av dom bästa på länge. Om man inte vill köra Very Irresisible från Givenchy eller Marc Jacobs förstås. Som ju inte är så tråkiga heller.
bild från www.dior.com

Monday, March 27, 2006

Because You're Worth It!

Har inte en aning om man egentligen får göra så här… Förmodligen inte alls. Men det är alldeles för fantastiskt för att inte ge dig. Så crank it up!

HOT CHIP - OVER AND OVER (JUSTUS KOHNCKE'S BAKING HORSE CLUB MIX)

ännu mer...

Eller också går du hela vägen och slår du till på nåt från Aquascutum. Finns ju hur mycket rutigt som helst i alla deras kollektioner. På allt från skjortor till t-shirts, till scarfs, halsdukar, mössor och kepsar. Fast spring när firmorna är på ingång. Som fan.

Fast när vi ändå är inne på grymma brittiska huliganmärken så ska det ju ändå sägas att dom kan det där med att fixa välskräddade grejer… Så jag ändrar mig (jag får det…), kör på en trench i stället. Och en vit skjorta. Kortärmad. Eller både och, såklart. Eller alla tre. Det är ju ändå vår snart (…okej, inte idag) och då får man.

Casuals och cowboys

Okej, det har varit mycket rutigt… Och mycket Jake Gyllenhaal. Och det funkar ju. Fast hellre åt casual-hållet än Brokeback Mountain… Mer huligan än cowboy alltså. Som den här till exempel från Ben Sherman. Finns i en hel massa varianter av rutor och färger.



Okej, vi är inte riktigt där ännu... Och det kanske inte är dags att dra på sig ett par toklimiterade dojjer... just yet. Men efter den här helgen, med superscary promenader på mälaren finns det hopp... Men om du känner dig lycklig, så kan du ju välja att lägga dina slantar på ett par Adidas av Peter Saville. Det kommer ju iofs typ en sko (!) per storlek men ska du vara ensam om något så kan du ju välja just detta.